Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
Persze sok befolyásoló tényező van.. de ha az lcd paneles példánál maradunk,noha egy adott panel olcsóbb lesz , ugyanabban az árkategóriában lesz helyette egy másik, ugyanígy a többi hardveres komponens esetén, viszonyítva összehasonlítható lehet.. (az adott időszakhoz viszonyítva az 1024*768 kerülhetett közel annyiba mint később 1680*1050..)
És ha a t4x hardvere (és egyéb fizikailag megfogható részek, váz stb) 400 dollár volt akkor, és a t400-é szintén, emellett a t4x 2000 ért került a piacra a t400 meg 1000 ért (infláció elkerüléséért lehetne vmi más egységben mérni..).
És adott esetben lehet hogy ennek egy része az összeszerelésre ment, iws re stb...)Mivel nekem nicsenek kéznél azok az adatok amivel az egyes komponensek ibm illetve lenovo idején vett árát össze lehetne hasonlítani, és látni hogy a névért mennyit vett ki az egyik meg a másik vagy hogy mennyi az összeszerelés.... ezért nem biztos hogy erről sokkal többet érdemben tudnék írni.. Amit írtam azt mark-tól vettem, feltételezem ezzel kapcsolatban az ő véleménye relevánsabb lehet, de erre mint írtam garancia persze nincs (lehet ő is csak hasraütésből írta : PP ) ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest