Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Bélabácsi
üzenetére
Próbáltad a Power plan alatt görgetni lejjebb? (mármint az inteles graphics command center-ben, nem a windows control panel-ben) Csak mert pont oda lett eldugva

Bár így belegondolva lehet h. túl gyorsan mondtam h. te nem voltál elég figyelmes: nekem az intel command center verziója: 1.100.5391.0, GPU driver: 30.0.101.1692, Windows 10 Pro 22H2.A tied újabb lenne? Ha igen, és én nekem is updatelődik, és szintén eltűnik innen nekem, akkor jár az igazán hatalmas picsánrúgás inteléknek.
Járna az intel UI team-nek egy nagy faszkorbács a kretén és ormótlan egészképernyős felület miatt, amit ezen ormótlan és lassú böhöm utility köré gányoltak. Nem egyértelmű mire hova lehet rajta kattintani és mi az ami görgethető. Windows 8 (2012) óta a mikroszoft ezen a területen kimondhatatlanul visszaesett színvonalban, ez leginkább az ő bűnük, a hülye gyártók és partnerek meg mennek utánuk (valószínűleg nincs mád választásuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest