Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Surfym@n #112641 üzenetére
P50 alá nem adnám, de szerintem a 6820HQ nem sokkal gyorsabb a 3840QM-nél, legalábbis az összehasonlító oldalak szerint. Nyilván valószínűleg kevesebbet fogyaszt és támogat újabb utasításkészleteket.
Igazából nekem sokkal több CPU teljesítmény nem kellene (GPU erő inkább), de jó lenne egy valamivel könnyebb, vékonyabb gép több akku idővel. Ezt mondjuk nem nehéz teljesíteni, mivel a W530 elég terebélyes gép
Ami szimpatikus még az a HP Zbook Studio és a Dell Precision 55x0 széria, ezek rendes 45W-os 4 magos CPU-t tartalmaznak, nem U-t mint a P5x.s széria. Kb. mint a Thinkad P1, csak mivel az újabb, drágább is. Igaz itt a hőmérséklet lehet gond, valószínűleg nem annyira hatásos a hűtés mint a nagyobb modelleknél.
-
válasz
Surfym@n #112641 üzenetére
P50-en dolgozok... igaz dokkoló nincs de TB-n kötöm rá a monitort... (igen és ilyen fura dugdosós arc vagyok)
Semmi baja nincs...turbózik eleet szerencsétlen és még sose térdelt le önmagában emiatt...mondjuk más miatt sem rémlik napi szintű probléma.Az SSD meg tök átlag a méreten belül...miért lenne nehezebb beszerezni mint bármi máshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest