Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
azbest
üzenetére
A belső változatlan T490 óta, ugyan az minden és azt kivéve, hogy gyorsabb valamivel generációról generációra rosszabb lett. Hozzáteszem, hogy az AMD modell is szinte hulla ugyanaz a belső, nagyon kicsi a különbség.
Tényleg arról beszélünk, hogy 30W -> 51W -> 64W-re ment a max TDP az évek során a 14"-os T sorozatban 0 hűtőváltoztatás mellett.Tévedtem, a PL1 full dinamikus és 100%-an ereszd el a hajamat van konfigurálva a TDP, ami tök értehertelen.

Lemérve gyorsan pár dolog.@zsolti75: Jó de ez egy hivatalosan 15W-nek tartott CPU, 64W power limittel PL1-en? WTF? Lehet hogy feljebb, jobb, de ez itt előttem egy katasztrófa, azt se tudom, hogy ezt usernek, hogy mondjam, hát ja ez egy fűnyíró na vegyél ANC fülest hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lézervágás, gravírozás
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi