Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
bigrock
üzenetére
Én egy Radtech Optex vélhetően szemüveg/lencsetörlőt teszek közé, amit a 15"-os PowreBook G4-esemhez kaptam. Vadi új IPS panelemben már látszik a klavi lenyomat a T440s-emben. EDIT: Szimatszatyorban hordom a gépet, alsó tálca a combom felé néz, a gép kijelző előtt pedig van pakolva egy fejes, és egy New 3DS az elős zsebben.
Pöppet más:
Épp most húztam meg a zsanérokat, mert a buszon már néha hajlandó volt az ölembe csuklani. Mostmár olyan mint a gyári, kétkezes nyitás. Eddig simán lehetett nyitni-csukni egy újjal. -
vicze
félisten
válasz
bigrock
üzenetére
Ahogy írták sehogy.
Ha touch fényes üveg, akkor van rajta fólia és abba nyomódik bele, az kiszedhetetlen. Szóval az gariban cserélendő. Ha matt és van kijelző perem, akkor csak a zsír szokott nyomot hagyni, azt én eddig minding le tudtam törölni és nem hagyott különösebb nyomot sose, néha kell pár menet.Problémára lehet megoldás egy clear fólia, és cserélgetni ha már nagyon rossz. (a fényes kijelzőkre rakok mattot)
-
Tikakukac
titán
válasz
bigrock
üzenetére
Igen, ez vicces. Nekem a legutolsó emailem ezen ügyben a Toshiba felé ment, ott az volt a végső konklúzió, hogy csomagoljam be a gépet téglába és küldjem be a csoda üvegkirakatos szervizközpontjukba. Természetesen az üvegen át. Mert a gépeknek bajuk nincs, főleg nem sorozatban és amúgy is, mit képzel a user, hogy zavarja ha a klavi beleveri magát a kijelzőbe.
De kíváncsi vagyok a Lenovo mit szól ehhez. Azt tudom, hogy x200-x201 idejében nem nagyon érdekelte őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest