Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
bigrock #108175 üzenetére
Én egy Radtech Optex vélhetően szemüveg/lencsetörlőt teszek közé, amit a 15"-os PowreBook G4-esemhez kaptam. Vadi új IPS panelemben már látszik a klavi lenyomat a T440s-emben. EDIT: Szimatszatyorban hordom a gépet, alsó tálca a combom felé néz, a gép kijelző előtt pedig van pakolva egy fejes, és egy New 3DS az elős zsebben.
Pöppet más:
Épp most húztam meg a zsanérokat, mert a buszon már néha hajlandó volt az ölembe csuklani. Mostmár olyan mint a gyári, kétkezes nyitás. Eddig simán lehetett nyitni-csukni egy újjal. -
vicze
félisten
válasz
Ahogy írták sehogy.
Ha touch fényes üveg, akkor van rajta fólia és abba nyomódik bele, az kiszedhetetlen. Szóval az gariban cserélendő. Ha matt és van kijelző perem, akkor csak a zsír szokott nyomot hagyni, azt én eddig minding le tudtam törölni és nem hagyott különösebb nyomot sose, néha kell pár menet.Problémára lehet megoldás egy clear fólia, és cserélgetni ha már nagyon rossz. (a fényes kijelzőkre rakok mattot)
-
Tikakukac
titán
válasz
Igen, ez vicces. Nekem a legutolsó emailem ezen ügyben a Toshiba felé ment, ott az volt a végső konklúzió, hogy csomagoljam be a gépet téglába és küldjem be a csoda üvegkirakatos szervizközpontjukba. Természetesen az üvegen át. Mert a gépeknek bajuk nincs, főleg nem sorozatban és amúgy is, mit képzel a user, hogy zavarja ha a klavi beleveri magát a kijelzőbe.
De kíváncsi vagyok a Lenovo mit szól ehhez. Azt tudom, hogy x200-x201 idejében nem nagyon érdekelte őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Envy x360 14 2-in-1 14" 3K OLED érintő Ultra 5 125U 16GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Extreme Holo 12GB videokártya
- Lenovo Thinkpad X13 GEN1 - AMD Ryzen 5 PRO 4650U
- Lenovo Thinkpad L15 15.6" AMD Ryzen 3 PRO 4450U- 16Gb rammal
- Hp Elitebook 745 G6 14 " FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest