Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Ha rá hallgatsz akkor semmit se veszel, mert minden tönkremegy, minden szar.
Vannak hibás gépek minden gyártónál, de erről nem lesz minden gép vagy modell szar.Nyilván kicsi a mintám, de olyan gépek, amik havi több ezer km-et tesznek meg velük, és nem igazán vannak kímélve, így láttam őket kőre betonra esni és stb. Engem nem is igazán izgat mert ADP-sek, de kijelző gond nem volt úgy, hogy a teljes borítást cseréltettem, mert az ripityára tört, de a kijelzőnek semmi baja nem volt.
Van felhősödő? Van. Van egy pontban kifehéredett? Van. Oda lettek ba**va valamihez? Mint a szar... (Az asztal sarkát minding szeretik valamiért.
) Ja volt full alkufedeles HP Elitebook is ezek között, szart nem ér. Ha odabasszák akkor odabaszák... Max még szép horpadás is lesz a csodás szál csiszolt alun.
Kijelzőből meg rendelhetsz full eredetit pontos FRU számmal és 100%, hogy jó lesz(akár Aliről). De a legjobb kijelző amit beleraktam valamibe az egy Samsung PLS volt, és még a fényerő állítás is ment, pedig ilyet sose használt Lenovo. De volt már pixel hibás is, fos színekkel, mert épp olcsón kellett.
Ha értelmes áron veszed értelmes helyről értelmes panelt fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest