Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
A témát zártam. Nem azért, mert nem férne meg még egy autós topik, még ha sok értelme nem is lenne, hanem azért, mert egyértelműen a hecc kedvéért nyílott, és láthatóan nem akaródzik értelmes eszmecsere kialakulni. Az ilyesmiket beszéljétek meg privátban, vagy az offtopikban, legyetek szívesek.
p -
AmunRa
senior tag
Én meg mindjárt nyitok egy Opel topicot.

meg egy Astra, de lehet, hogy még egy G Astra topicot is.
-
tildy
nagyúr
Szlovákoknál már kapható az új accent (text-boynak mondom) , egyik klubtárs vett is, itt vannak a képei: [link]
Hát elölről eléggé a yarisra hajaz.
Őszinte leszek, az eleje csúnyára sikerült, nem tetszik. Hátulról, belölről viszont jó. -
tildy
nagyúr
Látom elvagytok. Dare2live: ha akartam volna, megnyitottam volna.
Tex-boy: mit tudok: belülről szép, olyan mint a kia rió belseje.
Kívűlről vannak oylan fényképezési szögek ahonnét szép , pl. hátulról. Elölről majdnem toyota yaris.
Kedes fiúk: Nagy tévedésben éltek, ha azt hiszitek, utáloma suzukit. Ez nem így van, az sx4 , illetve a liana nagyon bejövős.
2. Én csak a kérdésre válaszoltam abban atopicban. Ha kérdeztek válaszoltam. És akötekedést is úgy gondolom ti kezditek az ilyen kisérleteitekkel, mint ami ennek a topicnak is a nyitása. De ha ti erre vveritek, ám legyen..
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Hyunda, Accnet mi van itt? Nyomás mindenki a helyesírás topikba!

-
-
-
ett
aktív tag
Tényleg divat, de a suzuki minden, csak nem magyar.
A motor benne japán ugye, a tobbi alkatrész nagy része cseh, lengyel, a felni magyar. A munkások akik osszerakják nagyrészt szlovákok, románok, kisebb részt magyarok, ukránok, stb. Ez egy igen vegyes auto. Mondjuk nem értem miért fikázzák, nem olyan rossz.
Hyundaibol nekem az elantra tetszik. Egész jo kis gép.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
Nah kérem offot befejezni, ez Hyundai topic.
-
arpeen2
senior tag
Topic címet javítani kellene.

-
Sytex
tag
Én suzukis vagyok, mégsem érzem egy Hyundai topik láttán hogy be kell mennem, és el kell kezdenem dobálni a szoárt. Ez forditva miért megy reflex-szerűen? (Nem csak a hyundaiosok, hanem mindenki)
-
Sytex
tag
Tiiiildyyyy hooool vagy?

Akkor a suzukisok meg járhatnak ide fikázni? -
Dare2Live
félisten
Hyunda autók topicja
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 1
- World of Tanks - MMO
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Őszinte leszek, az eleje csúnyára sikerült, nem tetszik. Hátulról, belölről viszont jó.