Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Tudnátok segiteni az egyik fórumtársnak, hogy ez mitől van, és mi lenne a megoldás?[link] köszi. FF-el szeretne frissiteni mert b191-en ragadt.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
válasz bubus66 #6275 üzenetére
Szia! Lenne egy gyors kérdésem. A P Smartnak volt valami hibája a használat során? gondolkodok egy cserén, de a p20 litenak sokallom az árát. Vagy inkább egy Redmi Note 5?
Természetesen mások véleményére is kiváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
-
Black_Raven
veterán
Viszont van benne bug sajnos, nekem nem műxik a BT Huawei Freebuds füles , vagyis szól, de az érintős része inaktív+a Dolby Atmos sem., és Emui 9.1-en kifogástalan volt. Volt FR is pedig. Érdekesség hogy amit felsoroltak hogy hiba lehet benne, az minden jó nálam..
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Meg is írom nekik, semmilyen BT fej/ fülhallgatón nem megy csak a hangerő, még elinditani sem lehet a zenét, kipróbáltam a gyári vezetékest is, az műxik rendesen. Viszont ez a Google Sötét mód xart sem ér nálam amoleden, mert semmi köze a feketéhez, ez csak sötétszürke. De a Huawei appok rendesen feketék, ahogy kell., Igaz hogy azok idáig is feketék voltak, meg a Google is sötét volt 9.1-en, egyedül a Gmail nem.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz aprokaroka87 #7085 üzenetére
Na ja, de miért elégszik meg a Google fél megoldással? Szerintem ilyennek kéne lennie a Sötét módnak mint a Huaweinél.
-
Black_Raven
veterán
Közben megoldódott a bluetooth probléma. Egy BT/BT midi service/Zene app adat törlés helyre hozott mindent, már műxik a Dolby Atmos is.
-
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok![link]
-
Black_Raven
veterán
Szia! Böngészőből bejön a YT ha jól tudom. Sztem a BL nyitás sem megoldás, sokan nem is tudják mi az a BL, sokan meg nem is akarják mókolni, inkább vennének mást. Én speciel beválalnék egy p40-et, kiváncsiságból. Nehéz ügy lesz a Huaweinek, pláne ha rászigorít a Trampli..
-
Black_Raven
veterán
válasz aprokaroka87 #7579 üzenetére
Sztem a NewPipe nem menne GMS nélkül, pedig jó lenne ha igen mivel azt használom, mert a Vanced-el nem tudok letölteni zenét.
-
Black_Raven
veterán
válasz aprokaroka87 #7581 üzenetére
Hát ez az, én sem tudom, de ha logikusan gondolkodunk, mire épít a NewPipe..nem szivesen mellőzném.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz bubus66 #7670 üzenetére
Szia! Azt azért tegyük hozzá, hogy a P30-nál tartotta a szavát, mert novemberre igérte és november 13-án megkaptuk. A Honor20 is megkapta időben. A Nova 5T is megkapja, csak picit csúszik, lehet a csúcsnak számitó készülékek, vagy a vírus miatt. Érthető hogy mérges vagy, de kivételesen most elég sok gondja van a Huaweinek a Trampli miatt is, ne légy olyan szigorú velük. Nekem is csak decemberi frissitésem van. Egyedül a Google frissitette magát február 1-re. Szóval kitartást, biztos hogy napokon belül megkapsz mindent.
-
Black_Raven
veterán
válasz bubus66 #7673 üzenetére
Szia, azért ez a CAT nagyon durva váltás lenne, szerintem ne add el a Novát, kivéve ha nem vált be, vagy nem tetszik, túl régóta itt vagy már ahhoz hogy csak így kiszálj. Lassan mindenki elmegy, akire számitani lehetne a bajban..
Az ügyfélszolgálatokról csak annyit, hogy nekem a Honor is csak hablatyolt, amikor megkérdeztem hogy a Volte képes Honor Playen, miért nincs Volte. KB ugyanazt válaszolták mint Neked a Huawei.
Azért adtam el mérgemben, így mint ahogy Te is akarod.[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Szia! Mitől lenne aggályos? Ma veszek pl. egy p30-at, mivel 2019 márciusban jelent meg, kutya kötelessége azt a Google-nak támogatni, és minden funkciót elérhetővé tenni, amíg használom, ha 5 évig akkor addig..(nem főverzió és bizt.frissitésre gondolok, hanem szolgáltatásokra)
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Ami a megadott idő után lett bejelentve,pl Mate 30 pro, azon nincs hivatalosan Google, a többi meg, csak átcimkézett valami, azért van rajtuk Google, pl. Nova 5T. Listát nem láttam én sem. de ne aggódj, a Trampliék tudják mi jelent meg később, az időpontjuknál. Gondolhatod hogy hányan figyelik, hiszen kapnak piros pontot a főnöktől.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok![link]
-
Black_Raven
veterán
Szia! Mit mondtak el? Fél egykor keltem, így semmit nem tudok.
Sztem nem a szabályokkal van a gond, hanem azokkal akik xarnak rá.
Sajnos utána a statisztikákbam pedig nem Ők szerepelnek.
Itt a topikban, simán jobb infók vannak mint a médiákban..Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
TE egy Úr vagy, komolyan mondom, mehetnél a Hiradóba a napi Összefoglalót késziteni. Köszi szépen.
A nyugdíjasok meg maradjanak a seggükön otthon, mert így is megszegik a szabályokat. Reggel egyértelmű hogy nem ők fognak vásárolni hanem aki még tud dolgozni, mivel ők(nyugdíjasok) ráérnek. Tegnaptól már én is kényszer szabin vagyok 2 hétig. Igaz ma 1-kor muszáj volt elmennem vásárolni, mert már a kenyér is elfogyott, mert nem vettem korábban 200kg lisztet. Kitartást mindenkinek, és aki dolgozik értünk!.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
válasz bubus66 #8075 üzenetére
Szia! Szerintem kapcsold be a Defendert, és telepitsd a diagnosztikádat, majd úgyis kér engedélyt tőled, akkor meg adod és telepíti. Ha úgy sem menne, kapcsold ki a tűzfalat amíg felrakod a diagnosztikát.
[ Szerkesztve ]
-
-
Black_Raven
veterán
válasz ANDROID??? #8316 üzenetére
Ja van, csak az új Trampli listán már rajta van az Oppo, Vivo, Xiaomi is. De írta a Mobilarena is. Megy minden kínai a levesbe.(ha a Tramplin múlik) Viszont ha ez tényleg így lenne, fényes jövő állhatna a HMS előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz bubus66 #8334 üzenetére
Egyelőre hibátlan, hiába gyengébb a proci a p30nál, sebességben nem érződik, kizáróleg nagy terhelésnél több pár mp-vel, az ONE UI hibátlan, tömve extrákkal, ujjlenyomatolvasó gyors és pontos, pár rafkóval(3×ua.ujj) hálózat nálam jó, szintén kis okossággal[kép]. Tavaly volt 4 hónapig egy a50em, tudtam mire kell figyelni. A kijelző tökéletes, végre a méret is(6.7")3 év android rá 11-12-13, igaz engem ez nem érdekel mikor évente cserélek. P30 is 1 éves lett azért ment. Összességében nem bántam meg a váltást működés ügyileg. De Huawei fan maradtam, a Samura mint semleges tárgyra tekintek, nem szeretem, csak végső megoldás. Ha 1 év múlva még lesz egyáltalán EUs Huawei, tuti újra veszek. Addig kiderül a Trampli buktatóiból mi marad. Minden jót Nektek és kitartást!. Sajnos nekem lépni kellett, mert még most kaphattam elfogadható árat a telóért.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz bubus66 #8336 üzenetére
Teljesen nem szakadtam el a Huaweitől hiszen a Huawei Mobil Service vígan fut a Samun, a Huawei Music, Huawei Health, Huawei AI Life társaságában. Utolsó támogatásként vettem 1 hónapja egy Honor MagicWatch2 & BT Honor Magic EarBuds-ot. jól el vannak. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz bubus66 #8458 üzenetére
Igazad van. Én pár hónapja egy FB csoportból léptem ki azonnal, a támadások miatt, de nem is az volt a fő ok. Hanem mert az Administrator azt lájkolta be, amiben beszóltak nekem. Anyád..bezzeg előtte akiknek segitettem a problémájuk megoldásában, úgy hogy senki más nem tette, akkor bezzeg nem lájkolgatott a liba. Ka*** k be az ilyen bugrisok. Megértelek és sajnálom a döntésed. Fél év Samu után újra szabadon, egy OnePlus 8T az új társ. nekem is van ám Antutum.[kép]
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz bubus66 #8461 üzenetére
Engem nem akartak kizárni vagy büntetni, csak berágtam hogy a beszólós irományt lájkolta az admin, ezért én léptem ki rögtön magamtól. Úgy voltam vele, ha itt mindenki olyan okos, oldják meg. Igaz a többi normális usert sajnáltam, de nem idegeskedek, egy-két okos miatt. Más. Hogy szuperál a Mi 10T pro. Én is megnéztem, kipróbáltam, de túl nagy volt számomra a mérete, de SD865-tel szerettem volna venni vmit, így került képbe az OP.
-
Black_Raven
veterán
válasz ANDROID??? #8474 üzenetére
Igen sajnos megy még. Én is kaptam már 4-et, különböző számokról, csak azonnal töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest