Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K0zm0
    aktív tag

Ez volt beállítva, de mindig újra feljön a "menü". [link] , [link]

Jobb oldalt a beállításoknál kattintok a "fordítás kikapcsolás ezen a webhelyen"-re, következő oldal letöltésnél megint megjelenik.

Mobilarena.hu, itcafe.hu, prohardver.hu, logout.hu, gamepod.hu, fototrend.hu oldalaknál nem jön elő csak a hardverapro.hu-nál.

Brave "rejtett" beállításainál lehet olyan rész ahol elmenti valahová egyes oldalak fordítási igényét? (brave://flags/)

Egyszer lehet véletlenül rákattintottam a fordításra (hardverapro.hu), de magyarról-magyarra nincs is mit fordítani.

pl.: Aliexpress, orosz fórumoknál használtam már ezt a funkciót.

Hm...érdekes. Elképzelhető, hogy egyszer sikerült ráböknöd a fordításra. Még valamilyen rejtett elem okozhatja, amit állandóan idegen nyelvűként detektál, de ebben nem vagyok biztos? :F

Rejtett beállításoknál, ha rákeresek a "language" kifejezésre, akkor a feldobottaknál mindegyik "Disabled" állapotban van.

Esetleg próbáld meg, hogy törlöd a gyorsítótárat, valamint a hardverapró cookie-t és az oldal újratöltésekor, ha megint feldobja a panel akkor válaszd, hogy soha ne fordítsa le.
    Sajnos több ötletem jelenleg nincsen ezzel kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák