Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Hát, az a helyzet hogy elég szarul

Össze lett hegesztve a ház, de sajnos elég sok hibát vétettem közben. Nem lett túl szép és az ODD hely is szűk lett egy kicsit. A hátlapon az alaplap hátlapjának a hely 3 mm-el lejjebb van a kelleténél (az alaplemez anyagvastagságát nem számoltam bele
) és az ODD kivágása is necces egy kicsit. A HDD egy kissé alacsonyra került, emiatt tuti kissé szélzajos lenne (alatta lennének a 120-as ventik). Amúgy le van festve és lakkozva, de valami elég pocsék lakkot sikerült szereznem és talán még mindig ragad egy kicsit. Eléggé elkeseredtem amikor szembesültem ezekkel a dolgokkal így egyelőre C vágányon van a dolog. Nagyon olcsón sikerült szereznem egy mATX slim házat, most abban van a konfig amit HTPC-nek szántam, majd még meglátom mi lesz a sorsa.FID: Hát, az tűnt logikusnak...

-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Lol.
Kis kiváncsi.
Amúgy engem is érdekel.
Asszem a homokfúvásnál tartottunk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) és az ODD kivágása is necces egy kicsit. A HDD egy kissé alacsonyra került, emiatt tuti kissé szélzajos lenne (alatta lennének a 120-as ventik). Amúgy le van festve és lakkozva, de valami elég pocsék lakkot sikerült szereznem és talán még mindig ragad egy kicsit. Eléggé elkeseredtem amikor szembesültem ezekkel a dolgokkal így egyelőre C vágányon van a dolog. Nagyon olcsón sikerült szereznem egy mATX slim házat, most abban van a konfig amit HTPC-nek szántam, majd még meglátom mi lesz a sorsa.

Asszem a homokfúvásnál tartottunk.