- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Adj neki kromofágot. Ha festve van, biztos leugrasztja.
-
Épp akartam kérdezni h hogy haladsz.
Nem lehet h van rajta valami védőréteg? Ha más nem akkor brigaciol aszem ez a neve.
Pár gépemről már eltávolítottam igy a bele fújt festéket.
Csak vigyázni kell vele mert miután kifogytam 3 gumi kesztyűből ráhúztam a kezemre pár tesco-s szatyrot az meg elkezdett kesztyű formát venni a kezemen. szóval meg oldja a műanyagot.
Na szóval én Sparba (Plusz) dolgozom és most csütörtöktől lesz hupikék törpikék akcio
4ft.-ért ha vásárolsz akkor kapsz 1 törpités +1 pontot és ha van 3törp pontod (nevetséges!) Vehetsz +1000-3000ért törpéletesen jó cuccokat. Na ehez volt egy display tegnap raktam össze. És ezekkel kellett volna néhány cuccot ráfogatni. egyből jött az 5let h én ezt hasznosítom az i-gerendáknak
mind a két fele öntapadós. és be ragasztom velük a tápot. Már volt rá példa h gépbe ragasztottam 2oldaluval tápot. kézzel nem is birtam kitépni csak, ha meg hajszárítoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest