- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Nem sok mindent tennék bele. Mivel van hdd dvd recorderem, tévécsatornám meg már nincs, tuner nem kell. Szóval kéne egy flex-atx vagy itx alaplap, proci. Sajnos fontos, hogy s-video kimenetem legyen*, mert csak egy sony crt tévém van... és nem akarok egyelőre másikat. Notebook hdd vagy ssd (egyre olcsóbbak). Geexbox oprendszer vagy valami más linux. Baromi izgalmas, hogy elvileg tudom majd használni a DVD távirányítóját, meg kis LCD kijelzőt is szerelhetek be, ami jól jön, ha erről hallgatok zenét. Nyammm.
Kb ennyi. Egyébként még nem tudom, hogy ki és hol fog segíteni a vágással meg az elektronikai cuccokkal, de amit látom, megoldható, én meg könnyen tanulok.* vagy scart csatlakozó - némelyik VIA alaplapon van, de azok sajnos horror árú cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest