- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Nemsokára megnézem, hogy ezzel a Geexboxxal megy-e egyáltalán rendesen a rendszer, aztán meglátom (Athlon4 1.4 GHz, Windows alatt oké volt - HD videózás egyelőre nem hoz lázba). Aksi már nincs a notiban (de a tv-ben sem, szóval nem is tudnék videózni
), de az alaplapja elég kicsi lehet.... nameg a tápellátás is egyszerűen megoldódna.
Ami még izgi lesz, az a meglévő kapcsolók egy részének felhasználása. -
dekoninck
aktív tag
Jut eszembe, szerintetek egy notebook elektronikáját is fel lehet használni htpc célra? Csinált már valaki ilyet? Hülyeségnek hangozhat a kérdés, de a notit notiként már nem akarom használni (van egy rakás másik
)
-
dekoninck
aktív tag
Nem sok mindent tennék bele. Mivel van hdd dvd recorderem, tévécsatornám meg már nincs, tuner nem kell. Szóval kéne egy flex-atx vagy itx alaplap, proci. Sajnos fontos, hogy s-video kimenetem legyen*, mert csak egy sony crt tévém van... és nem akarok egyelőre másikat. Notebook hdd vagy ssd (egyre olcsóbbak). Geexbox oprendszer vagy valami más linux. Baromi izgalmas, hogy elvileg tudom majd használni a DVD távirányítóját, meg kis LCD kijelzőt is szerelhetek be, ami jól jön, ha erről hallgatok zenét. Nyammm.
Kb ennyi. Egyébként még nem tudom, hogy ki és hol fog segíteni a vágással meg az elektronikai cuccokkal, de amit látom, megoldható, én meg könnyen tanulok.* vagy scart csatlakozó - némelyik VIA alaplapon van, de azok sajnos horror árú cuccok.
-
dekoninck
aktív tag
----------------------
ennyi. 55 mm.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. de örülök, hogy nem egy modern ultraslim lejátszóm volt...
____________ -
dekoninck
aktív tag
Helló,
Azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora az általatok valaha látott, kapható PC tápegység. Arra gondoltam ma egy ötletrohamomban, hogy egy kiszuperált Sony DVP s735 dvd lejátszót át kellene alakítani htpc-vé.
Ilyen a gép (nem az enyém, nincs ilyen randa terítőm):
ODD nem kell bele, valami pici alaplap, új proci, notebook hdd-vel képzelem a dolgot.
Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 7
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Képregény topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest