- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi ,kitartó segítségnyújtásod,de most tényleg nem a 20mp-es regisztrációval van a próblémám,h anem,hogy nem értek az elektronikához,mint már említettem. Azt sem tudom mi micsoda az ilyen rajzokon.
Szóval,ha lennél olyan rendes és letöltenél egy kapcsolási rajzot, analóg műszerekhez való sztereo kivezérlésjező készítéséhez akkor sem tudnám megépíteni. Van egy ismerősőm aki megígérte,hogy összedobja nekem,ha szerzek neki egy kapcsolási rajzot a panelről. Ennyit kértem segítség képpen az első hozzászólásomba ill. egy bolt linket,ha valaki látott ilyett kit-ben,hogy ne kelljen az ismerősömnek még az alkatrészek után is rohangálnia.
Így,ha te értesz ehhez a témához és megtennéd,hogy küldesz priviben egy kapcsolási rajzot ,azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest