Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Köszi.
(akkor te sem szereted a flexet. Nem nekünk való
)
Eléggé mélyen bele ment a húsba meg is állt benne meg sajnos mire az alsó épületből felmásztam telóért hogy szóljak ősöknek meg a mentőnek. Mire ideértek úszott a szőnyeg a vérben. Azt mondták a mentősök hogy még 5-6 perc és én elvérzem... Elvileg voltam műtőbe vagy 1 órát de azt nem tom. Most nem járhatok..
holnaptól mankó de olyan hogy vagyok 161 centi és kaptam felnőtt mankót... sztem csak wc-re fogok kimenni.
kaptam vért meg még lesz valami hejreállító műtét mert pont a beteg lábam kapta el.... Szép kis év vége...:S De 1 valami jó is van az egészben . Anyuméktól kapok dremel-t . 
(Remélem érthetően írtam le .Fájdalom csillapítók kellemes hatása alatt vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(akkor te sem szereted a flexet. Nem nekünk való
kaptam vért meg még lesz valami hejreállító műtét mert pont a beteg lábam kapta el.... Szép kis év vége...:S De 1 valami jó is van az egészben . Anyuméktól kapok dremel-t .
)