Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyb00
aktív tag
Nincs értelme egy épített NAS-t hasonlítgatni egy harverhez amihez szolgáltatát és supportot is eladnak, plusz fogyasztásban is takarékosabb. Sokan elkövetik a hibát, hogy csak a bekerülési árat nézik, nem a TCO-t, ami az eszköz vételárát és az üzemeltetési költségét takarja. Jelen rezsi szabályozások közepedte, igenis számolni érdemes a hosszútávú üzemeltetési költésgekkel. Microserver 3-5* többet fogyaszt, + mennyi időt vesz el a beüzemelése (pl. 1,5 napom ment rá mire lefrissítettem minden komponenst, de még tuti van valami driver hibám), konfigurálása, frissítése (a saját időd is "pénz"), sebezhetőségeket biztonsági hibákat ne is említsem.
Amúgy 1 hete vettem a Microservert és felesleges besértődni azon, hogy leírtam nekem mennyit ér, hiszen szubjektív! Az én elvárásaimhoz semmit sem ér a celeron, sokat fogyaszt és szar a teljesítménye. A német hirdetési áron már holnap tovább is adom, mert ilyen configot vettem.
amúgy érdemes figyelni ezeket a hirdetéseket, és megnézni, mennyi idő alatt kelnek el.Nekem volt már épített és volt apliance is, most is inkább megvettem a Microservert, de!
Én nem vagyok megelégedve vele, mert magas az alap fogyasztása, 40+W terheletlenül, és 63W-ra is felmegy trhelten, miközben a legkissebb fogyasztású (17W) CPU 1SSD+2HDD van benne! Plusz nem tudom mitől, de nekem úgy tűnik időnként meg-meg akad a rendszer rajta.
Ui.: Van egy 1240L-el (20W) szerelt szerverem is otthon, az 12W-ot fogyaszt 30% terhelés melett is, ezért van a fenti elégedetlenkedésem, sajnos azt nem tudom erre is használni...Most még egy próbát teszek, kap egy Pico PSU-t és megnézem úgy, hogy alakul a fogyasztása, nem mellesleg így a táp helyére még be lehetne tenni, 4 db 2.5-ös lemezt is
na nem mintha szükségem lenne rá.Amúgy az, hogy egy 200K-s NASt lenyom, az tényleg szégyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- World of Warships
- iPhone topik
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy érdemes figyelni ezeket a hirdetéseket, és megnézni, mennyi idő alatt kelnek el.
na nem mintha szükségem lenne rá.