Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Hello!
Hétvégén beszereltem a 2 terrás vinyot a kicsikébe
Gianni bazárjának köszönhetően 26k-ért hozzá tudtam jutni, ami ebben a nagy HDD válságban szvsz elég jónak mondható
Hangja egy kicsit nagyobb lett a gépezetnek, viszont tárhelyem van bőven
A teljes formázás kicsit tovább tartott, mint ahogy gondoltam, ~4 óráig csinálta, de hát a 2 terra az 2 terra 
A rendszer működésével voltak némi gondok, kisebb fagyásokat tapasztaltam, de tegnap frissítettem az SSD firmware-ét, utána nem érzékeltem hasonló lassulást, remélem ez megoldotta a dolgot.
Feltettem pár HDD/SSD ellenőrző progit, a vinyok 100%-osak, a proci ~30 fok körüli, de nincs is igazán terhelve (~20%), így lassan elkezdem rendesen használni a drágaságot
Ha lentebb mennek a vinyo árak (2 TB = ~20-22k HUF) akkor majd beruházok még egyre minimum.ps: tud valaki esetleg egy olyan megbízható backup progit, amit nem kell feltelepíteni, hanem bebootolom, és csinál egy file-t a rendszerről, amit később ha kell, vissza tudok állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 4060 , 16GB RAM , 512TB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F17 GAMING LAPTOP!
- Acer LED monitor (B247Y)
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gianni
A teljes formázás kicsit tovább tartott, mint ahogy gondoltam, ~4 óráig csinálta, de hát a 2 terra az 2 terra