- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
válasz
szabonagyur #39079 üzenetére
A HPshop oldalan nem találtam UK707e-s garit.
Ezt a tipust szeretnem megvasarolni.
Kb 5 fele garakiterjesztest sorolt fel a HP-s ugyintezo.
TEgnap meg megtalaltam az Aqua honlapjan, ma mar nemRossz driver-t raktam fel a vidkarihoz. Ezert volt furcsa az integralt. De a legujabb driverrel eleg korrekt teljesítményt produkal.
-
GRaul
őstag
válasz
Evil Snowman #39071 üzenetére
Szia,
Emagról vásároltam ugyan ilyen gépet.
Érvényes HP Garival kaptam, amit hosszabbithatok itthon 3 évre ha fizetek 20eft-ot.
HP szolgálatot hivtam fel és SN, PN alapján állapítottak meg.Az Emag 2 évet adott rá, a honlapon feltüntett 1el szemben (cégre lett vásárolva).
Diablo 3, Heroes of the Storm, Naruto jatekok tökéletesen élvezhetően futnak.
PLusz 4 gigát memoriát vettem bele, plusz ssdvel bovitettem ami itthon volt elfekvőben.Én eddig nagyon elégedett vagyok a géppel. kivéve a kijelzővel, de ennyi pénzért (netto 98e)
Nagyon silány Asusoskat, acereket stb. lehet kapni.U.i.: a billentyűzet nem román, hanem nemzetközi (angol).
Mivel az asztalinál is Angol kiosztású a gamer billentyűzetem, igy engem egyáltalán nem zavar.
Tudom melyik gombot hol találom -
GRaul
őstag
válasz
szabonagyur #39018 üzenetére
hát sajna nem. mivel ilyen procival szerelt nincs itthon. ami gyengebb procival van szerelve az 170eft.....
ezt a garis dolgot csak azert nem ertem, mert pl serial szam alapjan gondolom a hp 1 ev garit ad (pl a gyartastol, lenovonal ez talan 14 honap). pl lenovonal meg dellnel is az szamitott sokszor. szamlat pont leszartak. Mindegy lehet raprobalokSeniorTilla:
Egyebkent ezekben a probookokban a proci az cserélheto vagy alaplapra forrasztott? -
GRaul
őstag
Sziasztok,
Emagon talaltam egy jó probook-ot.
Tudom irtak mar a forumba, hogy emag nem ajanlott.
Viszont nekem az lenne a kerdesem, hogy ha megrendelem toluk a laptopot, akkor tudok e ra venni a HP-tól hivatalosan kiterjesztett garanciat ra?
mert ha igen akkor az nagyon szimpatikus lenne a hp részéről -
GRaul
őstag
válasz
SeniorTilla #37612 üzenetére
mit ajanlanál ami 160e körül van?
15 colos eleg. nem kell 17es -
GRaul
őstag
válasz
SeniorTilla #37607 üzenetére
Azt neztem en is h azok olcsobbak
Illetve jobb hardverrel.
De nekem fontos az is, hogy idoallo legyen.
A probook pedig kinezetre nagyon bejon.
Foleg, hogy 3 ev garit is adnak ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged