Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gery1987
őstag
válasz
lotuska
üzenetére
Szia!
A RAM esetében arra kell figyelni, hogy DDR3-as legyen és a frekvencia olyan legyen amit a gép tud maximum, a program most 800 MHz-es RAM-ot lát, ilyet keress ha jól látom.
A másikat jól látod. HDD+ODD+SSD egyszerre nem fér bele, max akkor ha m.2-es foglalat lenne a gépben, de az csak a mostani gépekbe kerül bele. Én SSD+ODD kombót használok egy gyárilag így kiadott HP 250 G6-osban, külső HDD-vel. Ha kell a lemezolvasó akkor talán így lenne a legjobb, nekem bevált megoldás, mert így van biztonsági mentés mindenről mert a HDD tárolni sokkal jobb, ha nem kell az ODD akkor a gépet egy HDD+SSD kombóval használnám.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
lotuska
üzenetére
Szia!
Nekem van egy saját használatra és az ismeretségi körömnek is ezeket vettük, kb. 10 darabot. Eddig 0 meghibásodás, szerintem egy jól bevált modell. Érdemes takarítással, újrapasztázással kezdeni, SSD, min. 8GB RAM sem árthat. A zsanérokat érdemes jól körbenézni illetve a kamera melletti kis lámpácska (a HP billentyűzetvilágításnak csúfolja) mechanikája vagy kapcsolója szokott tönkremenni (nem nyílik ki vagy egyfolytában világít visszacsukva is). BIOS ne legyen jelszavas!
-
Dell XPS
veterán
válasz
lotuska
üzenetére
Igen, teljesen jó az LCD panel! Azért írja (gondolom.) mert van néhány típus aminek a háttérvilágítása más technológia (inverter), de minden más paraméterében egyezik. Sokszor típuson belül is előfordul, hogy az egyik CCFL, a másik LED-es háttérvilágítású panel, pl: HP-CQ61
-
Dell XPS
veterán
válasz
lotuska
üzenetére
Sajnos nem tudod megjavítani, bármelyik 15.6" (1366*768) WXGA HD LED-es bal oldali csatalakozású 40 pin-es kijelző jó a laptophoz, itt az oldalon is találsz bőven a hirdetések között. Létezik matt, illetve fényes kijelző ebben a kategóriában, ez már a Te döntésed lesz, hogy melyik megfelelő számodra.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ram meg ddr3 1.5V 1600MHz legyen és max 8GB, mert slotonként max 8-at kezel. Pl 12GB is megy dualba.

Pyttawrx