Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewill79
tag
válasz
Ice-ozsé
üzenetére
Szia!
Ezt a mappát letöltöd, felmásolod egy USB kulcsra, benne van az összes driver a laptopodhoz. Vagy elég csak a "Driver - Network" mappát is, ha csak a LAN részét szeretnéd telepíteni. Megkeresed a gépeden az Eszközkezelőt és amelyik hardverelem előtt felkiáltójel van telepíted a meghajtóját manuálisan. Jobb klikk a felkiátójeles hardverelemre/illesztőprogram frissítése/illesztőprogramok keresése a számítógépen tallózással/kiválasztod a letöltött mappát (bejelölöd, hogy keressen az almappákban is) és nyomsz egy továbbot vagy keresést. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
Ice-ozsé
üzenetére
Szia!
A procit át tudod pasztázni az MX-2-vel.
Valószínűleg a video proci thermal pad-jére gondoltak a boltban.(procitól balra, picit lentebb)
Ott nem paszta viszi át a hőt, hanem egy hővezető anyag,olyasmi kinézete van, mint a gumi vagy szivacs.Mindegy, ha ügyesen veszitek le a hűtőt és szerencsétek is van,akkor a pad nem sérül meg és vissza is tehetitek, ha nincs új. Ezt viszont úgy tudom pasztázni nem szabad ! -
twine
veterán
válasz
Ice-ozsé
üzenetére
Próbálok olvasgatni a honlapjukon..

Soha nem használtam ilyet.....
-
twine
veterán
válasz
Ice-ozsé
üzenetére
az egyik ebből tuti a HP 3D DriveGuard...(honlapon szoftver-biztonság alatt)
a másik kettőt fejből meg nem mondom...
eszközön jobb klikk tulajdonságok események lapfül informácio,vagy részletek érték most hirtelen nem tudom,,,kimásolod, google, és megkeresed mi lehet....
de még jobb ha feldobsz egy aida64-et, és megnézed abban, mi lehet az "ismeretlen eszközöd",,,az mindent megmond...
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Ice-ozsé
üzenetére
Szia!
INNEN tudod letölteni a HP Drivereket. Én alapról win7 64bit professionalt választottam, de nem hiszem, hogy nagy különbségek lennének a fajták között ilyen téren. Neked az illesztóprogramok kellenek elsősorban. Jobb híján ha nem tudod mi van a gépben, leszeded mind és egyesével kipróbálod amiből több van. Telepítesz egyet, ha nem jó letörlöd és jön a következő. Magyarul van (ha minden igaz, nálam magyar).
Ennél többet sajnos nem tudok segíteni. Telepítés és ilyenek a te feladatod. Ha nem boldogulsz, nem mered, vagy elrontottál valamit és nem tudod kijavítani, akkor javaslom keress fel egy szakembert.Sok sikert!

-
Dhampir
félisten
válasz
Ice-ozsé
üzenetére
Ha Windows 7 64-bites oprendszert használsz, akkor ezt a HP SoftPaq Download Manager-t töltsd le, ez minden drivert le fog szedni.
Amennyiben másféle Windowst használsz, akkor innen válaszd ki a számodra megfelelő operációs rendszert, majd a Szoftver-Megoldások között megtalálod az aktuális HP SoftPaq Download Manager-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eszközön jobb klikk tulajdonságok események lapfül informácio,vagy részletek érték most hirtelen nem tudom,,,kimásolod, google, és megkeresed mi lehet....

Pyttawrx