Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz gaborbol #55787 üzenetére
De mint tudod nem a legjobb idő, ahogy Tilla is írja.
Az hogy te mit vársz el meg mit csinálsz az senkit nem érdekel, főleg a hp-t nem.
Én sem jövök azzal hogy szervizelek, mennyi idő…. stb. nincs itt helye most. Meg kit èrdekelne.Meg gondold át azt is hogy neked meg a hp-nek mennyi ügyfele van. Meg ugye a kiemelt ügyfelek… stb.
De mint mondtam ez nem is tartozik ide. A történeteidet máshol írd le kérlek, és ne egy szakmai topikban.Erre való a saját napló írása.
Köszi -
veterán
válasz gaborbol #55784 üzenetére
Mondjuk az év legszerencsétlenebb időszakában próbálsz szervizelni. Amikor minden zárva van és a fű se nő. Január második hetében már lesz esélyed
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #55764 üzenetére
A HP gar eddig katasztrofa(USA) .
Sikerult a HP oldalon vegre nyitni egy hibajegyet, 9 napig abszolut semmi kommunikacio. A 10. napon jott egy email, hogy sajnos alkatresz hiany van, majd szolnak, ha lesz alkatresz, ezen kivul abszolut semmi info, de legalabb nem farasztottuk egymast a hibakeresessel
28.-an jott egy sms a HP szervizcegtol, hogy lehet idopontot foglalni Januar 2, jott egy email, hogy rendben. Azota megint semmi, mikor jon a Tech, jonnek ma, nem jonnek, ezek szerint ma csak itthon ulok aztan varjujk a szervizest, hatha.
Kivancsi vagyok, hogy proci hibas-e, mivel csak 3d-s alkalmazasnal fagy az integralt GPU es nem melegszik tul, egyszeruen csak lekapcsol.Nem is vettem eszre, hogy alap 1 ev HP garral jott, mostantol csak a 3 eves extra garral rendeljuk ezeket.
-
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #55551 üzenetére
Szep, leszedte a windows a bios frissitest. Nem kapcsol be azota a laptop, csak ha hosszan lenyomom a bekapcsolo gombot. A numlock feheren vilagit, elalszik. Bekapcsolo gomb elenged power gomb , laptop elindul , shutdown vagy sleep, es megint nem kapcsol be csak a hosszu powergomb megnyomasa segit
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz gaborbol #55542 üzenetére
"az also resze majdnem kinyilik ahol ossze van hajtogatva"
Vegre megneztem, valakki kivagta a doboz aljat teljes hosszaban, kinyitotta majd visszacsukta, latszik a karton szelen, de nem rakott ra uj ragaszto
A szamlan levo 5 MP IR webcam helyett 2 MP van benne, valamint vilagitos billenytuzet sincs az osszes tobbi parameter viszont stimmel.
Gyarliag 65W-os USB C toltovel jott a gep, bedugaskor szol a gep, hogy nagyobb tolto kene
( Intel® Core™ Ultra 5 processor 125U )A gep maga szep meg normalis is .
-
MODERÁTOR
válasz gaborbol #55542 üzenetére
Értelek a zenbookom is jó dobozba érkezett, de ki érdekel. Spóroljon a dobozon, és a noti legyen pöpec, meg olyan amit akarok. A doboz azóta is szekrénybe vagy pincében van. A gagyibb doboz is ott lenne..
De a doboz minősége pont nem a topik témája. Engedd el, ilyenben kaptad. -
félisten
válasz gaborbol #55537 üzenetére
A HP szerintem biztosan nem, ellenben a nagyker lehet.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest