Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kozyadam

tag

válasz Negative #9165 üzenetére

Szia!

Mindkét gép jó választásnak lehet.
    Az Acerben lévő ULV proci 1,4 GHz-es órajele elég kevésnek tűnik. A HP procija 2GHz-en futkorászik, de kevesebb az FSB és a cache...
    Nekem a HP szimpibb.
    Az Acerben DDR3 memó van, mutat az valami tényleges előnyt mindennapi használat során a DDR2vel szemben? MSNhez meg Torrenthez szvsz a DDR2 is elég.
    HP szimpibb.
    Hálózat terén a HP 10/100as LANt és b/g-s wifit kapott míg az Acer gigás LANtés n-es wifit.
    Ha vezeték nélkül használod akkor ez az Acer felé billenti a mérleg nyelvét
    ( Érdekes olvasmány az n-es wifiről. 2 HD videó egyidőben n-es wifin )
    Kijelző tekintetében nem mondok semmit, mert még nem volt szerencsém 14"-os 1366x768-as monitort bámulni. Így látatlanban nekem kicsinek tűnik ehhez a felbontáshoz, ez ügyben meg kéne próbálni élőben megnézni a gépeket.

Mindkettőben azonos videókályha van, azt fölösleges összehasonlítani. A maradék tulajdonságok sem számottevőek szerintem.

A HP erősebb procija és alacsonyabb ára miatt én azt választanám, de ha fontos az n-es wifi vagy a gigás LAN akkor ugye csak az Acer marad.

Mivel szinte csak TVzésre használnád, így lehet csak érdemesebb lenne dv5 vagy dv6ot választani. Ahhoz adnak 2 távirányítót is, az egyik otthonra, másik utazáshoz ( és szerencsére nem annyira csicsás a dv5, láttam már rosszabb esetet is :D )

Új hozzászólás Aktív témák