Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
a debreceni Saturn-ban volt kiállítva 1 dv6-os és 2 dv7-es, de nekem vhogy nem jöttek be. dv5 1190eh-m van és a dv6-nak nem tűnt nagyobbnak a kijelzője (előbbi 15,4", utóbbi 15,6"), zavar, hogy van numerikus rész és ezért balra el van tolva a tapipad és az a fekete színezés amit az új modellek kaptak, nekem sértette a szememet. (dv5-ös ezüst 1000szer bejövősebb)
belső felszerelésre meg nem igazán mondok semmit, mert nem volt szerencsém kipróbálni, és teljesen változó, hogy ki mennyire használja. az 1 MB proci cache kicsit kevésnek tűnik viszont. a 250es vinyón el lehet férni, a többiben meg eléggé hasonlít a dv5-re. azokkal nem lesz gond szvsz. videókályha az ismeretlen számomra, ez ügyben nálam okosabbat kell keresned
persze ez mind szubjektív
-
Nekem az nem tetszett benne, hogy a HDX16 kasznijába van a dv6 beletéve, persze kicsit "lebutítva". Gyengébb fényezés, nincs mélynyomó, kicsit benyomható burkolat. Ezt a gépet a HDX16-ra találták ki, ami egy fullos 1920x1080 felbontású gép (16"-on).
A fő gondom az volt vele, hogy a kijelző alatt és felett túl nagy volt a holt tér, azaz a műanyag keret. Itt látszott, hogy nem erre van ez kitalálva. Egy ilyen méretű gépnél meg az összenyomott numerikus billentyűzetnek nem sok értelme van, csak muszáj volt kitölteni a teret...
A véleményem teljesen szubjektív...
-
Csabee.
nagyúr
Szerintem nagyon jó multimédiás noti, én dv5 tulaj vagyok, élőben érdemes megnézned hogy mennyire zavaró az a fényes gomb, a dv5 sorozaton az ezüst tökéletesen jó, ezt még élőben nem láttam hogy mennyire marad ujjlenyomatos. Desingra gyönyörű, teljesítménye is jó, a vga-ja nem túl erős, játékokra annyira nem lesz jó, és szerintem drága az ár érték arányához képest. ez a típus amit te linkeltél hm.. 1,8ghz-en ha fut az kevés sztem, a 2,1ghz-es már jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest