Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
A HP rendszerében szeptemberig tart a garancia de elvileg te kaptál egy zöld garilevelet ami a tényleges garidat mutatja. Az a Szeptember azt jelenti amikor kiadta a HP a viszonteladónak, vszínűleg addig állt a raktárban.
Az XP-t úgy tudod lecserélni magyarra, h felhívod a HP-t és mondod, h külföldi XP-d van és magyarra szeretnéd cseréltetni, ő erre elkéri a géped szériaszámát, a teneved és címed és kb 1 héten belül küldi az eredti magyar XP-t.
Telepítésnél semmi extrát nem kell csinálni. Berakod a HP recovery DVD-t és indítod a telepítést (azt is küld a HP). -
vallas
őstag
Jó választás!
nekem is ilyen a céges notim, csak a legdurvább ami ebből van asszem:
t9400 proci
ati hd2300
1440*900
4 giga ramés ph-s skinzone matrica

én nagyon szeretem! kérdésre, szerezz egy magyar xpsp3-s telepítőlt, és elvileg mennie kellene a gépen lévő seriallal.
Bár én vistát javasolnám, nekem is azzal fut, és semmi gondja.Telepítésnél recovery partíciót ne töröld, és akkor szerintem nem lehet gond, bár én lezúztam róla simán

Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Hisense LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Facebook és Messenger
- Napelem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx