Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcélAgyar
tag
válasz
SeniorTilla #46673 üzenetére
És ha én innen hardverapróról vettem, és megvan az eredeti tulajdonos garanciajegye, számlája akkor érvényes a HP gyári garancia?
-
Conv
csendes tag
válasz
SeniorTilla #46673 üzenetére
Nem csodálkozom a válaszod stílusán, különösen, hogy rögtön a "te mit árulsz" gondolattal ébredsz. Nem mindenki ezzel él.
Képzeld csak, nem árulok semmit, sokkal inkább ITT vettem az említett gépemet egy tök megbízható és sokak által jól ismert, igen régi eladótól.
Más: szerinted az E-bayen, Amazonon és akár HA-n az a rengeteg új vagy újszerűként hirdetett gép mind 3 éves múlt? Dehogy, te is tudod, 3 éve még a gondolata sem létezett az érintett típusoknak és gyakran szinte teljes a 3 éves garancia, 1-3 hónapok hiányoznak belőle... Viszont nyilván meg van a következő támadó válaszod erre is, szíved rajta!
Javaslom, hogy polgári joggal kapcsolatban itt ne vitatkozzunk, ebben egyáltalán nem vagyunk egy szinten, hidd el. De azért elmondom, alapból semmiféle írásbeli tulajdonjog bizonyítási kényszered nincsen egy ingósággal kapcsolatban. Természetesen egyszerűsítheti az életed, ha van legalább egy adásvételi szerződésed. Létezik olyan, aki nem így vásárol értékesebb használt telefont, informatikai eszközt??? Én biztosan nem tenném enélkül.
Határozottan visszautasítom, hogy személyeskedj és bármiféle feketepiacot emlegess velem kapcsolatban. A PH fórumokra vagy a HA-ra gondolsz?
Esetleg az a gond, hogy valaki rajtad kívül itt (eltérő) véleményt fejt ki? Hisz látod, épp elegen írtuk, hogy LEHET garanciát érvényesíteni a számla bemutatása nélkül ebben a termékkörben. ELFOGADJA a szervíz, hogy nehogy félremagyarázd és sanda célzásokat tegyél ismét! Esetleg az a gond, hogy mások is árul vagy vásárol itt, hogy valaki magánszemélyként az elmúlt 5 évben 2 saját notebookot a HA-n elad vagy vesz másikat, akár az említett HP business kategóriában, az újhoz képest kb. kétharmad áron? A HP business termékek garanciáját itthon annál a pár feljogosított szervíznél nyugodtan intézheted garlevél nélkül, ahogyan ezt te SOKKAL jobban tudod nálunk, mezei olvasóknál!
Részemről befejeztem, a továbbiakban ezzel kapcsolatban ignorálom hozzászólásaid. A kritikába "rejtett" és teljesen alaptalan burkolt fenyegetést pedig a továbbiakban velem kapcsolatban, kérlek kerüld!
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- Bivaly erős újszerű Dell Latitude 5530 (Intel Core I7 1270P (!!) 32Gb DDR 512Gb SSD) Windows 11 Pro!
- Gyönyörű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows 11 1.08kg)
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest