Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz Dhampir #25936 üzenetére

nem is hiába kerül annyiba, amennyibe. a minőséget mindig meg kell fizetni. de aki megfizeti, az tudja is, hogy miért azt veszi, és miért pont annyiért veszi... :)

ha lett volna keretem, én is egy probook-ot vagy egy elitebook-ot vettem volna, de mivel egyelőre nem a saját pénzemből élek, így nem arra költöm, amire kedvem telik, hanem csak a szükséges dolgokra. ezt a notit is az előző, lassan (kb 2év alatt) összerakott és fejlesztgetett, majd májusban darabokban eladott gépem árából vettem meg, szüleimet egy percig sem nyaggattam azzal, hogy belefizessenek egy fillért is (hogy utána aztán azt hallgassam, hogy azt is mi vettük neked stb-klasszik szöveg...) :)) én szedtem össze az árát, tudom mennyi idő volt, meg is fogom becsülni, mert jó darabig nem lesz keret más notira.

az angol kiosztásnak van előnye is: az ember megtanul vakon gépelni, mivel megunja az ékezetes betűket folyamatosan keresgélni. az "í" és "Í" betűket is (hiába van már magyar kiosztásom) még mindig, minden billen altgt+j és altgr+i kombókkal írom, mert nekem már ez a gyorsabb. logitech G15 megtanított rá :D

Új hozzászólás Aktív témák