Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sztem ez alumínium de ki tudja, lehet, h kamu az egész

Egyébként reménykedem, hogy hamar lefelejtik ezt a sz*r szigetes billentyűzetet.
Eleinte én is ezt mondtam. Nemrég hoztak nekem egy 8530p-t, h csináljam meg. Ugyebár azt mondtam, h hiányolom ezt a billentyűzetet. No igen, így utólag mégsem
A xx40-es szériának sokkal kényelmesebb a billentyűzete. Az ember mindig nehezen szokik hozzá az újhoz. -
spyduck
nagyúr
Szerintetek igaz-e, hogy van Sandy Bridge-dzses HP EliteBook 8560p?

Ha kamu, ha nem nekem nagyon bejön

-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Melyikben?
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ASNEW - nem került ki forgalomba, garantáltan raktáron maradt, új termék gyári csomagolásba. Ez nem renew! Ez inkább reklám termék, gondolom érted

-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18
üzenetére
-
spyduck
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Jajjjjj

El kell olvasni Figyelmesen!!!!
(1) 1 év Nemzetközi HP Garancia
(2) 2 év Nemzetközi HP Garancia
(3) 3 év Nemzetközi HP Garancia
(4) 2 év HP+CO garancia
stb....(4) 2 év HP+CO garancia :
a gyártó az eladás idõpontjától számítva vállal 12 hónap jótállást és a Computer Outlet Kft. márkaszervize (1115 Bp. Kelenföldi út 2.) vállal az akkumulátor és a töltõ kivételével további 12 hónap garanciát.
Amúgy sztem ez a fogyasztót nem fogja érinteni, garancia van rá! Meg lesz javítva ha esetleg lesz probléma.
Amúgy nagy általánosságban amelyik gépre van CO gari az megbízható és nem fog elromlani, pont ez a lényeg

-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18
üzenetére
Ha figyelmesebben elolvasod azt a számlát a követjkező fog kiderülni:
12 hónap garancia a tartozékokra van +24 hónap a gépre. Kicsit hülyén van megfogalmazva de lényegében:
Notebook: 36 hónap garancia
tartozék (akku, töltő) : 12 hónap garanciaszerk: Annyival kiegészíteném a dolgot, h a Next Business Day garit 2013 júliusig a síma garnciát pedig 2013 februárig tudod felhasználni.
-
spyduck
nagyúr
Ugyan úgy működik a garancia a renew és az új gépek esetén is! Csupán egyes renew termékekere kevesebb a garancia mivel a világon egyedülálló módon Mo.-n inkább több garit adnak rá mint kevesebbet.
Pl.: Pavilion - Csak Magyarországon rendelkezik 2év garanciával így a renew model csak 1év garos mivel az külfödről származik.
szerk: Az összes új és renew vagy bármilyen EliteBook 3év garanciával rendelkezik!
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18
üzenetére
Ez a gép ha megnézed 350.000ft fölött van mindenhol, te megvetted 200.000ft-ért. Miért tudtad megvenni ilyen olcsón ezt a drága gépet? Mert készleten ragadt, nem vette meg senki így elindult a garancia. Mivel a Magyar fogyasztóvédelmi jogszabályok szerint a garancia a számla kiállításától érvényes így a kiesett időszakot számlával tudod igazolni. Semmi hátrányod nem származik belőle!
Szerk: Most látom, h "Next Busines Day" garancia van rajta. Ez azt jelenti, h a szervizes elmegy a lakhelyedre és rögtön megcsinálja a gépedet, elvileg 1 nap alatt. Egy ilyen garikiterjesztés 87.000ft: [link]
Sztem maradjunk annyiban, h az év üzletét csináltad

-
spyduck
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A renew kategóriába tartozik bele a (1) készleten maradt, (2) meghiúsult üzlet, (3) kiállított mintadarab, (4) szállításkor ill. csomagoláskor megsérült (általában apró karcok), (5) 3 napon belül visszavitt, javított (pl.: alaplaphibás volt gyárilag és cseréltek benne alaplapot), (6) nagyon ritkán használt termék (vállalati vagy tesztgép). Pontosan senki nem tudja, h miért vált a program részévé.
Mindegyik gépnek újraindított garanciája van így lényegtelen miért vált a program részévé, ha hibás, akkor szó nélkül cserélik, vagy megjavítják. Ezek a gépek 2 tesztfázison is átmennek mind itthon, mind pedig külföldön így talán még kisebb a hibalehetőség, mint az új gépeknél.
A billentyűzet szinte mindig külföldi melyek a következők:
(1) magyar
(2) angol / US - Itt minden billentyű megvan kivéve a hosszú "í" helye. Ezt el tudod érni az "altgr + J" bill kombóval. Én még a magyaron is ezt használom, mert nekem jobban kézre esik. Természetesen a tipikus magyar ékezetes magánhangzók nincsenek felfestve de a helyük megvan. Erre lehet festeni, gravírozni, matricát rakni.
(3) nemzetközi - ugyanaz mint az angol csak a hosszù "í" -nek a helye megvan.
(4) Francia – ugyan az mint a nemzetközi, csupán 6 db billentyűzet karaktert fel kell cserélni.Amit nagy előnynek tartok:
- Megvétel előtt kipróbálható így az esetleges pixelhiba illetve hiba könnyen kiszűrhető.
- Sokszor az eredeti ár 50%-nál is olcsóbb ezáltal a notebook 1 év után is annyit vagy többet érhet mint a vételár.Eddigi tapasztalataim alapján 95%-ban teljesen új, makulátlan gépekről van szó!
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ctrl C + Ctrl V

-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Pedig már egyszer elküldtem neki

-
spyduck
nagyúr
válasz
Drughi
üzenetére
Pavilion-ra csak p&r garit lehet venni. Renew Pavilionra nem lehet garit venni.
Renew Probook-ra nem lehet venni, Asnew probookra lehet venni (bár ez nem biztos).
Renw\Asnew Elitebook alapból 3éves, tudomásom szerint lehet venni rá, állítólag vannak 1éves garis EliteBookok, azokra is lehet venni. Ezzel kapcsolatban 2hét múlva lesz biztos infom.
A gép megvételéétől számított 1év + 30 nap a carepack vásárlás ideje.
-
spyduck
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Az MM-ben kipróbáltam már, én is nagyon rá voltam állva. Én az Iphone miatt gondoltam úgy, h jó választás volna. 3 dolog miatt nem vettem:
(1) drága
(2) nem ismerem az OSX-et
(3) megfogadtam, h soha többet nem veszek drága notebookot. Persze ezt úgysem bírom ki
Ha vennék csak Macbook Pro-t vennék. Nem kizárt, h a jövőben lesz még ilyen gépem de most van máshova tennem a pénzem. Nem fogok venni egy újabb fétistárgyat, pedig szeretnék

Az ismerőseim ezt mondják:
-ha egyszer lesz egy Macbook Prod valamint azon OSX nem kell semmi más.Én ezt 100%-ban el is hiszem, főleg ha az iphone-ból indulok ki. Egyszerűen minden logikus, gyors és stabil. Aki ezt nem ismeri be, az vagy nem használt Apple terméket, vagy egyszerűen csak hülye

-
spyduck
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Lehet nektek menni fog de mi nem bírtuk átklónozni. Hibaüzenet és szevassz.
google-al ezt találtam: "A klónozást csak akkor lehet elvégezni, ha a régi lemezünkön nem volt több adat, mint az SSD kapacitásának 80%-a."
30GB-os SSD-re esélyes, h nem fgosz te klónozni semmit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezért mondtam, h telepítse újra.....
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem használok, csak szeretnék
legutóbb beraktunk egy 6530b-be egy 128gb-os SSD-t, ha szombaton bent van még a gép megnézem. A boot idő viszont nem volt annyira gyors mint azt reméltem. -
spyduck
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Én ezt nem venném meg! Sztem a legócskább műanyagból van gyártva, kb 90%-ig biztos vagyok benne, h illesztési hibák lesznek ami azt fogja eredményezni, h gépelés közben rezonálni fog az Upgrade Bay. Lehet vannak pozitív visszajelzések de én már 100-nál is több dolgot rendeltem Kínából, voltak meglepetések.....
-
spyduck
nagyúr
válasz
laci19880123
üzenetére
Mennyid van rá és mik az igények?
-
spyduck
nagyúr
Szia!
Memtest86-el ellenőrizd le a ramokat. Ezt a progit ki kell írni CD-re és lényegében gép bekapcsolása után rögtön rá bootol. Ha piros mező valamint "error" jelenik meg akkor vidd szervizbe. Ezek a hőmérsékleti adatok nem normálisak az biztos. Ez a gép halk és egyáltalán nem melegszik.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Displayport ami jobb és újabb viszont van amit egy 500ft-os átalakítóval meg is tudsz oldani

-
spyduck
nagyúr
válasz
laci19880123
üzenetére
Minél tovább vársz annál olcsóbb

-
spyduck
nagyúr
válasz
laci19880123
üzenetére
Lényegében ami sztem számít az az 1600x900-as kijelző, az vmi baromi jó.
-
spyduck
nagyúr
válasz
laci19880123
üzenetére
8540p:
support: 10/10
anyaghasználat: 10/10
használhatóság: 10/10
Játék: 7/10
Zaj: 10/10
Melegedés: 10/10Envy14:
support: 5/10
anyaghasználat: 8/10
használhatóság: 7/10
Játék: 7/10
Zaj: 6/10
Melegedés: 8/10Envy17:
support: 5/10
anyaghasználat: 8/10
használhatóság: 7/10
Játék: 10/10
Zaj: 6/10
Melegedés: 2/10Mind a 3 gépet használtam, teszteltem. Nekem ez a véleményem.
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
AIDA64, EVEREST, HWINFO32
Viszont egyes notebooko nem tudják ezt a funkciót. Valószínűleg szándékosan! Bios függő. A 8540p friss bios-al nem látja, régebbi biossal látja az elhasználódottságot. A legbiztosabb ha megnézed a gyári értékeket és kiszámolod magadnak a jelenlegi akkukapacitás alapján.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem a típustól függ, hanem a CPU-tól. dv6, dv7, Envy17 és 14: Core i7-720QM-mel nincs 2 VGA, minden mással van. A Quadro proci nem az energiatakarékosságról szól.
Ezt tudom, lehet rosszul fejeztem ki magam. Nálam előfordul
Touchpadra visszatérve nem a multitouch-al van gond (bár érdekes módon az Apple megoldotta, mind1) hanem az, h ha normálisan akarok kattintani akkor lemozdul az ikonról. Ha csinálsz egy jobb klikket is, akár egy ikonra onnan is elmozdul mert van érzékelő a kattintóban is. Mondjuk most gondolkodok el rajta, h az érintési felületet lehet állítani mondjuk a touchpad beállításainal. Ezt majd megnézem.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elsőre én is meglepődtem, h egyikben van integrált VGA a másikban nincs. Külföldi fórumokon néztem még utána, mert eladáskor a vevő baromira meg volt lepődve (velem együtt), h ebben integrált VGA is van.
Amikor jöttek az Envy17-ek reménykedtem picit benne, h ott is lesz ilyen lehetőség. Hát persze
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A 8740w-ben HD5870 van FireGL-nek átnevezve GDDR5-el, a tesztek szerint nem melegszik át a burkolat bár még nem volt alkalmam kipróbálni. Remélem lesz rá alkalmam

Amúgy a melegedést leszámítva baromi jó gépnek tartom az Envy17-et. Érdekesnek találom azt is, h az Envy17-ben meg bírták normálisra csinálni a Touchpadot. Ez miért nem sikerült a 13, 14, 15 modellnél?szerk: "koppintás"
Apple MacBook Pro gyönge koppintása a pontos kifejezés
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
"Az egyetlen terület, amin az Envy 14 fejlesztésre szorul az a készenléti idő hossza. A laptop akkumulátor teszten az Envy 14 4 órát és 26 percet bírt, 20 perccel kevesebbet a kategóriaátlagnál. A 13”-os (7:48) és a 15”-os (7:54) MacBook Pro is hosszabb készenléti idővel rendelkezik. A HP bővíthető akkumulátort is kínál, ami megduplázhatja a készenléti időt, viszont plusz fél kilót ad a gép súlyához"
google
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Én szinte biztos vagyok benne, h szoftver probléma. Így látatlanban viszont elég nehéz segíteni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
(OFF)The default provided battery for the 6910p is a 6-cell 55WHr battery that performed reasonably well. With wi-fi on, screen at half brightness and in 'Balanced mode' the battery gave 3 hours and 37 minutes of life. Half of that time the notebook idled and the other half it was used for light office work. You can expect somewhere between 2 and 2.5 hours if you're playing a movie with screen at full brightness, while if you're doing light work with screen brightness down you could probably get over 4 hours of battery life.(/OFF)
google....
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ezt telepítetted fel? [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
(1) Hibás a töltőadapter
(2) Rossz a BT driver. Rakd fel az AIDA64-et és hardverazonosító alapján töltsd le a gyártó honlapjáról. A HP-s driverek nem vmi jók, az ATI driver is hibákat ír ki. Köszi HP
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Envy-re lehet, Pavilion-ra nem. Gondolom ezekre céloztál

-
spyduck
nagyúr
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Én is szeretem a HP SoftPaq Download Manager-et de ez csak tudomásom szerint üzleti szériás gépekhez jó továbbá pl.: a 8540p-hez is olyan VGA drivert töltött le amivel akkuról használhatatlan továbbá a színek is furák. Az nvidia.com-ról leszedett VGA driver fényévekkel jobb.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Te próbáltál már utángyártottat? Ha igen mi a tapasztalat vele? Gyorsabban amortizálódik?
-
spyduck
nagyúr
válasz
lakomester
üzenetére
Nem egészen! Most így hastaütés szerűen a HP oldalán lévő HP G62 és 8540p modellek esetén rossz a VGA driver. Nem vmi gyakran frissítik

A legbiztosabb megoldás ha a drivereket hardverazonosító alapján a gyàrtó honlapjáról letöltjük. Segít ebben a legùjabb AIDA64 progi. -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tényleg
, mi DPD-vel szoktunk. Akkor meg se szólaltam..... -
spyduck
nagyúr
válasz
lakomester
üzenetére
Bízhatsz listván-ban! Én azzal a futárszolgálattal már vagy 100 gépet adtam fel, sose volt semmi probléma és baromi gyorsak (DPD).
-
spyduck
nagyúr
válasz
Fityusz
üzenetére
Először is rossz topikban vagy, ez a HP topik

A notebook gyártók mostanában nem adnak hozzá telepítő lemezt hanem egy rejtett, úgynevezett "recovery" partíción helyezik el az OS-t és a driverket. Fejből nem tudom de pl.: ha bekapcsoláskor megnyomod az F11-et akkor kb 45 perc alatt újra rakja a gépedet win7+driverekkel együtt. Bekapcsoláskor melyik "F" billentyűt írja ki neked "recovery"-re, ugyanis az volna a az újratelepítés titka?
Amúgy ha feltepeítesz egy másik Win7-et és beírod az alján lévő licensz-t akkor aktivája windows-t de a drivereket a samsung.hu-tól tudod letölteni. Ha felraksz egy másik win-t akkor viszont a recovery partíciót nem biztos, h többé már el tudod érni, legalább is a HP és Sony gépeknél így van.szerk.: Ha felrakod a win7-et akkor tudsz lemezt készíteni az OS-ről.
-
spyduck
nagyúr
válasz
viko8911
üzenetére
Eddigi tapasztalataim szerint sok mindentől függ, h ciripel a gép vagy sem. A 4520s emlékeim szerint nem ciripleős fajta ú, h a magyarázat vmilyen hardverhiba. Egy szervizes elmondása szerint az alaplapon lévő rossz minőségű tekercselés de hallottam már táphibáról, egyes hardver (pl.: buletotth) ill hibás alaplapról.
A halk ciripelés a notebookok nagy részénél természetes. Egyes modellek tápról nem, míg akksiról halkan ciripelnek. Van olyan modell is amelynek integrált VGA-s változata ciripel, dedikált VGA-s változata nem ciripel. Van olyan is ami mindig ciripel halkan. A 6910p és 6930p integrált VGA-s modellje ciripel halkan, aki nem hallja annak egyszerűen nem érzékeli a füle a magas hanghullámokat. A legbiztosabb ha beviszed a szervizbe.
-
spyduck
nagyúr
válasz
gooool
üzenetére
Én teszteltem az összes Envy-t, engem csak az Envy 14 győzött meg annyira, h ellenfeleként tekinthessem bármelyik EliteBook-nak. Egy bajom volt vele, h hangos csak azt nem tudom miért amikor sehol sem melegszik

Az Envy 17 hangszórója tényleg jó de sztem nem jobb mint az EliteBook-é, a kijlezője is szép de az Antigalre-t praktikusabbnak tartom. A HD5850 viszont egy állat
-
spyduck
nagyúr
inkább privátban!
-
spyduck
nagyúr
válasz
I-S-T-I
üzenetére
A 8540p-mre nekem is 32-bites win7 volt telepítve. Mivel sikerült elcsesznem a recovery partíciót felhívtam a HP-t és kértem tőlük egy másik 32 bites telepítő CD-t. Azt mondták , h jár hozzá a 64 bit is szóval azt is kérhetek. Mivel csak 2 giga ramom van nem iagazán eröltettem

amúgy a matricán lévő kulcs és a telepített win7 cd kulcsa nem egyezik
Nálam is így van Mind1, túlzottan nem érdekel, a HP küldött ilyen lemezt és ő rakta rá a recovery partícióra. Gondolom van egy mintájuk amit felraknak az összes gépre.....Úgy látom egyezik az ízlésünk, nekem is van 3GS-em

-
spyduck
nagyúr
válasz
lowcallbus
üzenetére
C - jobb gomb - kötet zsugorítás
-
spyduck
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Olyan horror árat fogsz kapni csak az alaplapra, h belőle kettő ugyan ilyen notebookot tudnál használtan venni. Az ebay-on lehet kapni használt alaplapokat is de mint már linkeltem valószínűleg neked is a szériahibás változat van. Add el belőle az alkatrészeket, jobban jársz!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Lewzke
üzenetére
Külsőleg nem tetszik de a felületet miatt nehezen fog karcolódni, kopni. A gép egyben van, nem recseg-ropog. A kijlező ami nálam volt matt felületű, átlagos, picit fakó. A zsenér nem lötyög. A burkolat és a hardver nem melegszik de a venti kicsit hangos még alapjáraton is. Billentyűzet kiosztása a bal oldali multimédiás gombsornak köszönhetően elég idegesítő, később megszokható. A bill alátámasztása nem vmi erős de az ilyen árkategóriájú gépeknél ez természetes. Bill karakterek leütése puha és halk, teljesen rendben van.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx