Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
leecheer
üzenetére
Az ex610 tulajok sorra írják az MSI topikba, h a ventillátor egy idő után bedöglik és a gépnek olyan lesz a hangja mint vmi fűnyírónak. Ég és föld a 6715b az ex610hez képest, ráadásul az MSI-nek alkatrészelátottsági problémái vannak így ha elromlik a géped jó sokat kell rá várni, h kész legyen. Jó pont viszont az MSI-nek, h erős VGA van benne.
De ne ess te is abba a hibába, h a VGA miatt veszel egy gagyi gépet! -
spyduck
nagyúr
Írd le a hibajelenséget egy papírra a szervizeseknek címezve, én is ezt csináltam és még választak is rá
Csak nehogy veled is az legyen, h majdnem 3 hétig szervizelik és az eredmény, h nem csináltak vele semmit mert ráfogták vmi hülyeségre.Hála neked nincs több !, köszi
Ha nem szólsz észre se veszem -
-
spyduck
nagyúr
Nekem volt DV600-em és nagyon jó volt a hűtése!!! Olvasd el ezt [link] . A szépséghibája az volt, h alaplaphibás volt (sípolt mint az állat, 3 napon belül volt úgy, h kicserélték.) Én a helyedben elvinném szervízbe csak nagy rá az esély, h semmit nem csinálnak vele, ha hibás akkor meg lehet sokáig nem kapod vissza mivel itt csak a viszonteladó vállal rá garanciát.
A Toshibádban lévő halk zúgás mint ahogy ABE kolléga említette vagy a winyó vagy a venti. Szinte minden notinak ilyen, életemben csak 1 gépet láttam amiben nem volt ilyen: Dell Inspiron 6400.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Azért jó a 6720s mert 5órát is bír az akksi vsizont az anyaghaszálata sokkal rosszab mint az nx / b / vagy régi s szériás gépeinek. Ventillátor folyamatosan megy, ez kicsit zavaró dolog szerintem bár van mindig hűtése.
A renew gépet ha van meg kell venni mert az egy AKCIÓ! Ugyanúgy tudsz rá venni garanciabővítést és a HP adja a garanciát az ASIS-al ellentétben.
Ha rám hallgatsz akkor veszel egy renew-s HP Compaq 6715b-t a notebooksotrenál. -
spyduck
nagyúr
A HP szervíz és a HP 6820s esete!
téma: állandóan menő ventillátor!
Ez egy aranyos történet:
Felhívtam a HP-t, ő szerintük egy HP notinak sem megy folyamatosan a ventillétora, hát az enyém megy, nem zavaró de akkor is megy! Azt mondták küldjem be, max. 4 nap és megcsinálják! Be is küldtem 20 nap alatt csinálták meg!
indoklás: poros volt a processzorhűtő (Ja persze!!! Egy 3 hónapos gép ami csak asztalon volt használva
)
Lényeg az, h semmit nem csináltak vele, ugyan olyan
Ennyit a HP-ról, na meg a 6820s-ről! Alapvetően jó gép de hangos!Következő páciens egy Dell Vostro 1500 lesz 1 hónapon belül, kicsit elegem lett a HP-ból!
-
spyduck
nagyúr
válasz
ronaldo
üzenetére
Nekem is bright view van! élesebbek a színek, kontrasztosabb, szebb!
előnyei: filmnézés, játék
hátrányai: sok használat után megfájdul a szemed (nekem van antiglare meg brightview is szóval tudom a különbséget), kint az udvaron ha süt a nap nem nagyon lehet látni, persze ha felrakod a fényerőt max-ra akkor el lehet viselni, de hozzáteszem ha süt a nap az antiglare se sokkal jobb!
Nem kell fényes nappal kiülni a rétre és ott számítógépezni
Amúgy nem tudnék dönteni a 2 közül, valamelyik azért valamelyik ezért jobb! -
spyduck
nagyúr
17-ik nap és még mindig semmi hír a notimról!
Még jó, h a rajta lévő hiba ami lehet nem is hiba nem zavart...
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez NEW gép! Még regisztrálva is vagyok a HP-nál! A HP-nál nem úgy megy, h csomó szervízük van és a számítógépek össze vannak kötve és meg tudják nézni, h hol javítják? Mi a francot lehet csináni? Te nem tudod mennyi idő után kötelesek új gépet adni?
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Az biztos

Egy olyan Yamaha R6-ot elfogadnék én is, de az első motorom Yamaha xt660 lesz, supermoto jobban bejön, ha isten is úgy akarja nyáron veszek egyet
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Mivel Kecskeméti vagyok nem volt kedvem felvinni a HP szervízbe és így leadtam a notebookstoreban, lehet eltököltek vele!
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Innen a prohardverről kértem segítséget, h linkeljenek ben nekem egy Vistával kompatibilis Daemontools-t, feltelepítettem és olyan kékhalált kaptam, h mikor újraindult a gép már be se bírt kapcsolni a Vista, nekem meg kell a daemontools! Lehet, h már azóta van normális verzió meg régen is volt de nekem amiket linkeletek nem működött!
Amúgy meg minek használjak Vistát amikor az XP sokkal stabilabb, ismerem és jól bevált! -
-
spyduck
nagyúr
XP SP2 kompatibilitás módot!
Basszus, ilyen létezik?Daemontools, alcohol120% (minden dolgom tükörfájlban volt és nem bírtam telepíteni, megézni!), Bsplayer folyamatosan hibákat küldött, kodekek, kaptam jó pár kékhalált stb...
De nekem Home Basic-om volt, ez hátrány esetleg?mod: Én válaszoltam is rá! Mekkora a natív felbontásod?
-
spyduck
nagyúr
válasz
xcbiker
üzenetére
Én veled vagyok! Egyszerűen rühellem a Vistát, 101 milló olyan proram nem indult el ami számomra létfontosságú! Mindent megkérdez 100x még egy rohadt telepítést is, persze biztos ki lehet szedni valahogy.....
Sok minden más rajta és nem tudom miért, na mind1 én nem ajánlom a Vistát senkinek! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Gondoltam, de nállam tényleg a ventillátor, már nagyon kiváncsi vagyok mi fog kisülni az egészből!
A Fujitsumnak lehet olyan hangja mint a te HP-dnak, viszont az itthon lévő Dell Inspiron 6400-nak semmi hangja nincs, nagyon érdekes! -
spyduck
nagyúr
válasz
outsiders
üzenetére
Sztem a 800mhz-es ramok meg a 667mhz-es ramok között különbséget nem nagyon fogsz észre venni, max az árában!
Azt remélem tudod, h a 4 giga ramot csak a Vista látja! Az XP vagy 3gigát vagy 3,5 gigát tud kezelni! Jó ramokat néztél ki de én azt nem tudom 2giga ramnál hova kell neked több egy notiba? -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Hali!
Vissza vitted már a géped? -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Meg se nézték, szó nélkül bevették! Írtam a szervízeseknek egy levelet, h mi a hibajelnség már csak azért is mert nem szeretném ha visszadobnák, h nincs semmi baja! Majd megírom, h mi történt!
-
spyduck
nagyúr
Oké most esett le....
Szóval:
-Ha xp-t úgy telepíted fel, h kikapcsolod a ntive módot és miután feltelepült utána bekapcsolod akkor természetes, h kifekszik az XP!
-Nekem is ki van kapcsolva a native mód (viszont az a helyzet, h finogm sincs miért kellene neki bekapcsolva lenni mert és sebességváltozást nem veszek észre)
-Ha viszont native módot bekapcsolod akkor a lentiekben linkelt utasítás alapján kell XP telepítő lemezt létrehonod...
Remélem értesz!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Beadtam!
Azt mondta a srác, h Csütörtökön viszi fel a HP-hoz, ha a HP-nak van alkatrésze max. 4 munkanap és kész van! Ha külföldről kell rendelni akkor akár 2 hét is lehet! -
spyduck
nagyúr
Nekünk is van egy DELL Inspiron6400 itthon (és ez ráadásul coreduo)! Ilyen halk gépet nem láttam még, egy zizzenés sincs!
szerintem nem sok mindent tudnánk elérni. senki nem úgy adta el nekünk a masinát ,h ez kussolni fog. működésével meg tulajdonképpen nincs baj..vagyis kicsit veszett fejsze nyele
Sajnos ebben igazad lehet, de majd 1hét és kiderül! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Lehet nállad is a winyó csinálja, szerintem a Fusimban azt lehet hallani de tényleg nem zavró, totál halk!
Ja el is felejtettem mondani, írtam egy levelet számítógépen és kinyomtattam a hibajelenségről, hozzácsatoltam a granciajegyhez, h tuti elolvassák és ne küldjék vissza, h semmi baja nincs!
idézek: "30 perc-ig a gép azt csinálja, h 10 másodpercig megy a venti 10 másodpercig nem megy 30 perc eltelte után már nem áll le a venti, folyamatosan megy" stb.... ezt egy oldalon kersztül órával a kezmben teszteltem és írtam le

Ajánlom neked is mert régen dolgoztam szervízben (igaz ott TV-t szerletek) de tutdom milyen a hozzáállás, ránéznek, működik, -hát ez jó de azért beleírjuk a papírjába, h ezt-és ezt cseréltük! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Megnézném szívesen a gépedet mert az lehet, h nem a venti (fusi v3505-nél is hallatszódik vmi susogás de az nem a venti)!
A 6820s-nél viszont tényleg a venti mert szabályosan fújja a kezemet a meleg levegő!Szerintem senkinek sem mind1, én gyűjtöttem rá, az se jobb mint a diákhitel!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Nekem már holnap reggel 10kor bent lesz a gépem! Átmentettem az összes adatom a többi notira, be is van csomagolva! minnél előbb túl akarok lenni rajta!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
HP-s úr azt mondta: kussol az összes HP gép, ha van valami alapzaj, az sem lehet a venti!!!
Biztos az alaplap fúj meleg levegőt a kezemre
Ez jó, én Dzsihádot te meg Keresztes hadjáratot hírdetsz. Most melyik legyen csak mert a 2 egymást gyilkolja

-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Menj be a boltba, ha nem adtak tuti fognak adni! Én meg holnap visszaviszem és majd írok ide a fórumba, h mi a helyzet!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Adtak garilvelet! Ha gondolod holnap bemehetünk a kecskemétibe mert én tuti beviszem!
Hozd a számlát szerintem az elég lesz! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Kecskemét

De szerdán megyek Szegedre akár ott is lehet! -
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Na akkor küldöm is vissza a HP-mat
Majd meglátjuk mit szólnak hozzá mert nekem is egyfolytában megy a ventim, és az nem a winyó vagy más! Szerintem nem értenek hozzá 
notebookstore-nál hogy megy a gariztatás?
Majd holnap beviszem a gépem és megmondom
-
spyduck
nagyúr
válasz
kiskiru
üzenetére
Itthon ez a gép 180-200k körül van, szerintem 141k-t simán megért mert elég jó gép, csak meg ne haljon, mondjuk ha bátyád gyakran jár oda akkor visszaviheti és majd küldik postán a kinti HP-sek!
Maxiri: A go7600 egy asztali 7600gs-nek felel meg ami a 9600xt teljesítményének többszöröse, a COD4 is nagyon szépen megy rajta!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Így a normális sztem!
-
spyduck
nagyúr
Mindekihez szól akinek Business calss HP-ja van!!
Vannak olyan típusok amiknél folyamatosan megy a venti, a kérdésem az lenne, h a bios csere után miben változott a dolog!
Konkrétan: 6710, 6715, 6510, 6515 "b" modellek! -
spyduck
nagyúr
válasz
dragon0001
üzenetére
Minden fent van a HP honlapján ami csak kell! Ha Xp-t raktál rá akkor kell az új bios, h normálisna működjön minden! viszont a DVD olvasóhoz sztem nem kell külön driver!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
ezt: [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Először ezt állítsd át a biosban:
System Configuration->Device Configurations->FAN Always on while on AC PowerHa nem használ cserélj bios-t!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Próbáld meg a legfrisseb bios-t letölteni a HP honlapjáról!
-
spyduck
nagyúr
Sajnos választanod kell, folyamatos kattogó hang vagy halk folyamatos ventillátor!
Majd kijön az új bios és remélhetőleg orvosolják a problémát, de nem zavaró az a ventillátor hang mert szerintem halk, legalább van folyamatos hűtés
Ezügyben majd felhívom a HP információs vonalát mit lehet tenni! -
spyduck
nagyúr
Nem ismerem azt a bios-t! A régi biossal az volt a gond xp alatt, hogy a hálókártyát nem ismerte fel, eszközkezeklőben nem jelzett hibát de nem működött (nincs net, nincs a számítógépek között belső hálózat)
Viszont ez az F.04-es bios érdekelne engem is!
Működik vele a hálókártya? Nem ad ki a gép halk kattogó hangot? Ventillátor gyakran bekapcsol? Melegedés alap állapotban? -
spyduck
nagyúr
Innen töltsél le mindent: [link]
FONTOS: F.09-es bios-t is töltsd le és telepítsd fel mert anélkül nem működik a hálókártya!
Nekem is ilyen gépem van ha érdekel, h szenvedtem ezt is olvasd el: [link]
A gépedből halk kattogás hallatszik, azt csak az F.09-es biossal tudod eltüntetni, az F.07-es nem jó, csak amikor a tesztet írtam még csak ez volt!
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt ne vedd kukacoskodásnak de COD4 eredményeket keresek, egyszerűen nemn létezik! De majd én csinálok

-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
keress teszteredményeket
óóóó ha találnék 3-4 napja keresem a google-el de semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak nehogy veled is az legyen, h majdnem 3 hétig szervizelik és az eredmény, h nem csináltak vele semmit mert ráfogták vmi hülyeségre.
Ha nem szólsz észre se veszem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
basszus 

ez csak tipp.

?
Pyttawrx