- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
redsultan
tag
:B Borosznak volt igaza (részben)...
Nem olvastam L figyelmesen a menjuölt (manual). Ottan kétféle CD bemenetről gagyog, nem pedig (mint a jobb hangkártyákon) két db-ról.
Hát nagy LÁMAság volt részMről.
A zajok pedig a rossz minőségű (nem gyári) aúdijó kábelek miatt voltak, ugyanis a gyáriak nem produkálnak ''zajos áthallást'', egyből lezárja, ha minkét eszközt rádugod a két csatira. Most tökéletesen működik, a legújabb drájverrel meg elég korrektül szól. Igaz így csak egy CD szól audiókábelileg... a másik meg digitális lejátszással...
Fáradozásaitokat soxeretettel köszönöm...
Amúgy tök jó a cucc...
[Szerkesztve] -
redsultan
tag
Köszi a segítséget.
Már látom, hogy csak a lejátszót fogom rákötni a lapra, az író meg lesz digitálisan lejátszó...
Egyébként az alaplapi hang szerintem nem rossz. Jó, nem egy Audigy, de egy alaplap 7000 pénzért, tuti. Ja, és a C-Media egyik ''legújabb'' chipje van benne, tegnapelőtt tőtöttem le új drájvert, mit ne mongyak...cool.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
redsultan
tag
szijasztok. lámer vagyok még ebben az alaplapban. nemrég vettem, és minden rendben megy...egy dolgot kivéve.
van egy 45*ASUS CD-Rom-om, meg egy 40*12*40-es LG íróm.
namármost valami inkompatibilitás lehet, ''vagy nem tudom'' /Szalacsi S./
Ebben kéne segítsetek, mitévő legyek.
Tünet: Ha csak az egyik eszköz van benne a rendszerben, akkor jól funkcionál, mint cd-lejátszó, ha mindkettő, akkor az egyik ''hatással van a másikra'' - egészen pontosan: sistergős zajok hallatszanak (hangkarikimenetről), ami durva, hogy ha az ASUS CD fülhallgató kimetére csatlakozom, erős sistergés van, ha CD-t játszok le, rossz minőségben szól sőt, ha átdugom a másik eszköz fülhallgató kimetetébe, nagyon halkan, de ott is hallatszik...!!!!
Ilyennel még nem találkoztam, bocs, ha hosszú voltam...
Aktív témák
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest