- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
Ez lemaradt, légyszíves a valóságot add vissza:
"Minden tiszteletem a tiéd, hogy ha így meg vagy győződve az igazadban...."A vitában igazi kérdések szerepelnek....de Te ilyet nem tettél fel, már elsőre se, de én sokáig türelemmel válaszoltam.. Egyébként ha egyből ideges leszel ilyeneken akkor gratulálok....
Egyébként volt olyan is, hogy "infrapanel" felhasználó az biztos csak reklám miatt regisztrált. Én rendszeres olvasója vagyok ph!-nak. logoutnak stb, és láttam, hogy van ilyen téma és van igény rá és ha továbbiakban is lesz, akkor én szívesen fogok rá válaszolni (az értelmes kérdésekre).
házalás fogalma:
Házaló kereskedés, mint neve mutatja házról-házra járva való üzése az adásvételi vagy csereügyleteknek. A házaló kereskedés a vándoripar egyik neme (L. Vándoripar)....stb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest