Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

LOGOUT blog

válasz frescho #43 üzenetére

Roni1972 és frescho
    nem akartam, részletezni és minden apro elemet beárazni, csak rá akartam mutatni arra a dologra, hogy mig az egyiknél egy jövöbeni kiszámithatatlan költségekkel kell kalkulálni addig a másiknál egy ismert jelenkori összegbol gazdálkodik az ember. ami azután már nem változik , ha elkészült egy jo darabig.
    ÉS már emlitettem, hogy itt nem csak a költségekrol van szo, hanem a kényelem konfort és egyéb dolgok is aminek nincs ára csak az egyén tudja értékelni.

ÉS ezért nem is hoztam szoba a napelem és egyéb eszközök legyártásakor felmerőlö szennyeződést, mert mikor kiépitésre kerül akkor az már le van gyártva , de onnantol kezdve X ideig nem termel az a ház plusz károsanyagot, mig egy gázvagy egyéb nyilt láng használatakor égésteermék keletkezik .

ÉS én ha választanom lehet akkor inkább egy olyan világot választanák, ahol a kijelölt ipari parkokban a termeléskor keletkezik kis helyre koncentrálva a szenynezés ahol jobban kontrolálhato csökkenthető a kibocsájtás mértéke, mint egy olyat ahol minden egyes fogyaszto még szenynez.
    Gondolom páran még emlékeznek, hogy amikor fatuzelés volt elterjedve és télen a fust szált mindenhol az utcán és az IFA trabi vartburg is eregette . ÉS menyivel másabb lenen ha a falvakban városokban a lakohelyeken egyáltalán ne m lenne ilyen kibocsájtás hanem csak azoktol távolabb az ipari létesitményeknél.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés