- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Rabacnál voltunk még, ott két elkülönülő nagyobb strand van, mindegyik sziklás. Kicsit stresszesebb, mert jobban kell figyelni, hogy a gyerkőc ne essen el a sekély részen, mert ott akár élesebb kövek is lehetnek. Cserébe tisztább a víz mint egy homokos parton, és neki is jobban bejött, mert imád kavicsot dobálni, meg építeni belőlük Vannak olyan szakaszok is a sziklás strandokon, ahol nincs sekély rész, vagy igen, de dugig van nagy sziklákkal. Ezt is kipróbáltuk, itt a hullámokra is kell figyelni. Egyébként a legjobb megoldás szerintem az, ha úszógumival/karúszóval/mellénnyel bementek vele a mélyebb vízbe, ott nincs szikla, nem esik el, nem csaphatja a hullám a sziklának, stb...
A legextrémebb a Duga Luka nevű öbölben található strandolás volt talán. Itt nincs ugyanis kiépített strand, viszont kb. 5-10 ember volt a parton. De itt se volt vészes, simán vállalható egy ekkora gyerekkel. A tömeg hiánya miatt még nyugisabb is volt, jobban tudtunk rá figyelni.
-
addikt
Én kb. 1 hete voltam ott. Csak beugrottunk egy fél délutánra strandolni Rabac-Rovinj kirándulásból hazafelé.
Valóban sokan voltak, de annyira nem volt vészes (értsd: lehet találni helyet, de sok ember van), nagyon hosszú a part/strand. Más helyeken simán megesett hogy se parkoló, se egy törölközőnyi hely. Ennél azért itt valamivel jobb volt, de nagy csodát ne várj.
Mi direkt a homokos rész miatt néztük meg (3 éves gyerekkel), de szerintem az egy kamu. Egyrészt ez csak az öböl legbelső részén van egy kisebb partszakaszon (az egészhez képest), másrészt úgy láttam, hogy attól homokos csak, hogy odahordtak egy halom homokot Ez azt eredményezi, hogy megkapod a homokos strand minden hátrányát (cuccaid, cipőd, mindened tele lesz sárra meg homokkal), de legalább amint a vízbe bemész ugyanúgy találkozol a sziklákkal, tehát a fürdőszandál itt is kötelező.
Pont találkoztunk egy magyar családdal a strandon, a hölgy arra panaszkodott hogy durván belerúgott egy focilabda méretű sziklába a víz alatt. Szóval csak óvatosan
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik