- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
myckey
veterán
-
VágniValó
addikt
Bal felső sarok
A story már a HZD-ben is sziszegős volt néha, nem a posztapokaliptikus világ, hanem hogy hogyan jött létre.Igen van magyarítás, de angolt választottam.
omfgk
Feladom, nem tudom mi van a te verzióddal. Nálam ilyen nincs, nekem tárgyak lootolasa és interakciók zavaróak, továbbra is van hogy pl egy kapu felnyitáshoz vagy charger-re felülni 3 próbálkozás kell, mert megjelenik meg eltűnik az "E" interact opció...aminek az a vége hogy elsétálok meg visszasétálok párszor ugyanahhoz a tárgyhoz. -
myckey
veterán
Pontosan erről beszéltem
Több helyen olvastam, hogy az első részét nem annyira favorizálták...DE ez a második jobb lett összességében is.
Itt a fórumon is írták már, hogy sokkal pozitívabb a folytatás, mint az első felvonása.Ráadásul a PC kiadásban benne van a DLC is, meg egyébként is jó lett a port.
De mondjuk az elsőnél sem volt gondom a futással, persze kellett pár frissítés. -
centrino
senior tag
-
Madoc
veterán
-
Virag.h
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
Mike
veterán
-
DaDa
senior tag
-
-=Jam=-
addikt
-
-FLY->
őstag
Nem, nem én vagyok. Végig lehet amúgy szerintem vinni így is, csak az utolsónál a nehézségi görbe már derékszögű kb. HZD az könnyű volt konkrétan, pedig ott sem kecizem sokat, mondjuk ettől azért többet. Horizon széria nálam még mindig nincs egy szinten egy Witcherrel, gta-val, vagy rdr-el, amikben szívesen elmolyolok.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem sincs meg egyelőre mind, csak már látom azt, hogy mire valók. Szerintem én elég későn jutottam idáig a játékban, mert szeretek minden bokor mögé benézni és lassan haladok. Egy 60 órám lehet benne (most nem vagyok előtte), és a tékép felén nem is jártam még.

Valószínű, szólt valaki a modoknak, nem tudom, én csak most látom, hogy hiányoznak hozzászólások. De nem emlékszem, hogy melyikek, és ez azért árulkodik.

-
keIdor
titán
Szerintem is elég nagy a különbség a kettő között.

A West sokkal jobb lett, alig tudtam letenni februárban.
A HZD vergődős volt, valami több hónap kellett, hogy kivigyem, a platina meg egy év felett volt bőven.
Viszont ott a DLC jó volt, az beszippantott jobban. Annak adj esélyt amúgy, sokkal jobb az alap játéknál. -
Crus
addikt
Nem mondom, hogy igénytelen vagy. Azt gondolom, hogy ezen a téren az én igényeim feltétlenül magasabbak, a szemem érzékenyebb, az idegrendszerem dettó... mert gyak. az egyik fő hobbimról van szó, amit eonok óta űzök. Rettentő nehezen alkuszom már meg, mert 10 éve megalkudtam, meg 20 éve, meg 30 éve is... elég volt belőle.
-
törölt tag
-
Crus
addikt
Szvsz azon kevesek közé tartozom akik kb. a létező összes western játékot letolták már. RDR 1 köztük az etalon, de csak azért, mert az RDR 2-höz még nem volt elég erős PC-m. Már van... a köv. áldozatom a HZD után az lesz.

A HDR nagyon jó dolog, főleg egy OLED-en. De nekem volt előtte QLED tv-m és a HDR tartalom azon is kiváló volt.
A 30 frémmel meg az a baj, hogy az ember hamar megszokja a jót (platformon maradva: GoW 4k60, TLOU Part II 4k60, Days Gone 4k60, etc.) és után szó szerint olyan érzés, mintha bántanának.Számomra érthetetlen, hogy miért nincs akár fizetős prémium, miért nem prioritás ez 2022-ben. Mondják azt, hogy +10.000 Ft a 60 FPS és szó nélkül kifizetem... és tudom, hogy nem csak én.
-
Crus
addikt
Folyamatosan konkrét hibákat írtam, nem általánosságban azt, hogy rossz. Nem rossz. De vannak engem (meg ahogy látom a Redditen is akadnak szép számmal nyavalygók) nagyon zavaró hibái, amik miatt nehéz szeretni. Az a gond, hogy a GoW, meg a TLOU Part II számít nálam etalonnak és ahhoz mérek a platformon minden AAA címet. El kéne vonatkoztatnom tőlük, de nehéz.
-
törölt tag
-
Frod
addikt
Pl rögtön utána kezdtem a Tsushima dlc-t, és itt is van hogy egy nagyobb enemy felöklel, megborulunk, de egyből talpra ugrik és lehet folytatni. Az egyik kedvenc hazai podcastemben is amikor beszéltek róla, szintén ki lett emelve, hogy bizony ez a "fetrengés" nagyon túl lett tolva bármelyik másik ow-akció játékhoz képest.
Bár elhiszem ha Téged személy szerint annyira nem zavart, van ilyen. -
-=Jam=-
addikt
-
Farkassacred
őstag
-
Farkassacred
őstag
-
bbuffy
senior tag
-
Frod
addikt
-
SH4D0W2011
őstag
-
keIdor
titán
-
-=Jam=-
addikt
-
Frod
addikt
Én a játék utolsó részében letettem sztori "nehézségre", egyrészt az Aréna miatt, plusz a legendary cuccoknak tényleg olyan nevetséges követelményei vannak, hogy minden egyes szint lépéséhez el kelleni menni farmolni fél órákat. (úgy, hogy 70+ órán keresztül mindent felszedtem!)
Ez pedig a legbénább eszközök egyike a játékidő mesterséges kitolására, ahol egyáltalán nem tiszteli a játék az időmet. -
-=Jam=-
addikt
-
unreg1
tag
-
-=Jam=-
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Peat76
őstag
Én csak 50 óra körül járok...a 30fps engem sem zavar...még a FH5-öt is így nyomom..a hibák nem minden esetben zavarók...amelyik nem húz keresztbe egy küldetést
..de alapjában véve egy maradandó, gigantikus kaland amit minden játékosnak látni kell...és nekem a kihívás Normal fokozatban is bőven elég.....kellenek a jó cuccok... -
törölt tag
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
Szinte ugyanez, de mindenben kicsit gyengébb.
Szvsz nem tudom mennyi értelme van elkezdeni úgy, hogy kvázi a folytatást már tudod. A sztori így kb semmit nem fog nyújtani, nincs kampó, nincs glider, nincs Sunwing, nincs úszás. A látvány még ma is korrekt, de nyilván az is gyengébb lesz közvetlen ez után.
Nem rossz játék, de tipikus "első játék", tehát ami most a folytatásra kiforrott/javított az ott pont olyan amilyennek gondolod. Pl a side questek közelében nincsenek a FWben lévőkhöz, inkább a klasszik fetch quest (ölj 3 XY lényt) ami szerintem manapság már nagyon legalja.
Én az elsőt egyáltalán nem imádtam, vagy éltetem, egy korrekt alapnak gondolom amire lehet építkezni - és ezt most a folytatásra megtették, mert ezt sokkal jobban egyben érzem.
Bár tény, hogy bagóért megy, így ha nagyon nincs más játékod, akkor tégy egy próbát. -
bbuffy
senior tag
-
unreg1
tag
-
-=Jam=-
addikt
-
Marcus88
tag
-
lajosx
őstag
-
Frod
addikt
-
lajosx
őstag
Túl sok a mellék küldi, a történet érdekelt nagyon, és azt megkaptam. Igazából ami fontos volt mindent meg csináltam, úgy páncél, küldetés , fejlesztés terén is. A többi már részemről nem annyira érdekes, bár hozzá teszem ha nincs egy másik játék amit nagyon vártam hogy elkezdjem, lehet kicsit jobban szétnézek még. De így is egy szép kerek történetet, és egy jó játékélményt kaptam. Igaz néhol van egy kis bag stb. De szerintem rendben van ez a játék, és ha lenne folytatása biztos elsők között veszem majd meg
-
Mike
veterán
2-300 óra ebbe is bele fog csusszani, ahogy látom. Ellenben kell egy vadászíj, mert csak sasszemijjal csődbe megyek anyagilag, hiába hatékony a cucc. 500 szilánk egy adag gépizom (50 db) azt meg bontásra pillanatok alatt ellövöldözöm (4 db bontó nyíl gyártása helyszinen 13 gépizom, asztalnál 10, bontási sebzése ellenben 424, elég szépen leszedi azt is amit a másik íjam 150-e nem)
igen #296 régi önmagam
, szaladok vissza az asztalhoz. új értelmet nyertek a mindenhova szétszórt pihenőhelyekés igazából akár ki is lehetne platinázni, hacsak nincs benne valami nagy szopás
-
Frod
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Nem is igazán a hagyma, hanem később egy másik, még ritkább, eszembe sem jut a neve, talán vmi iszap, na az.
Kb. csak a legnagyobb robotokból esik néhány, de az általam használt íj csak azt eszi, ezért is érdemes asztalnál készíteni a nyílvesszőket, mert ott egy skillel olcsóbb.Megvan, volatile sludge a neve ennek a ritka cuccnak.
-
S e t h
nagyúr
-
Frod
addikt
lv10
Elusive Fanghorn (Larend)
és ez nem is konkrét küldetés, hanem egy salvage contract egyik része (magyarul talán roncsmentő szerződés?) -
Mike
veterán
-
Peat76
őstag
-
S e t h
nagyúr
Kb. megfogalmaztad az én problémámat is.
Egy rakás egy olyan fegyver, ruházat elérhető, amit vagy meg sem tudsz venni, vagy ha igen, akkor egy szintet sem tudsz rajta fejleszteni egy ideig.Megnéztem nálam lévő három legendary cucc fejlesztési opcióit, egyiket sem tudom upgradelni, mert mindegyikhez olyan cucc kell, amelyek később főküldetések után lesz csak elérhető.
A raptorhoz.
Én az elején nagyon benéztem, sikerült úgy feltörnöm, hogy nem értettem mi a probléma, de nem támadott senkire.
Utána jöttem rá, hogy feltöréskor kell abban a pár másodpercben beállítani, hogy aggresszív legyen.
Feltörtem egy tűzköpő raptort, skillek között aktiváltam a megnövekedett elementáris sebzést, szinte már cheat.
-
EczkE
veterán
-
Frod
addikt
Horizon Forbidden West All Cauldron Locations
(így csak az kattint rá aki akar, és nem kellett kiírnom, hátha valakinek még az is spoiler mennyi van) -
SH4D0W2011
őstag
-
Mike
veterán
mindenképpen kell egy bontó nyíl, erre jutottam
#237EczkE neked is ez kell
másik megoldás, hogy történet módban ölöd meg őket, úgy hallottam úgy nagyobb eséllyel esnek le alkatrészek, de megmondom őszintén, még nem próbáltam. (de lehet fogom, mert tegnap 2 órán át farmoltam egy közepes kék chipet, megölve, több adag vizilovat, strucc szerű lényt, elhasználva rájuk csomó hagymát).más:
amúgy hány darab kemence van? vagy valaki tudja mi az angol neve? -
Frod
addikt
Meg fogom nézni este, én azt a komplett szekciót végig jelölgetem, és eladom egy klikkre

Ha esetleg valóban valami fontos, akkor majd: 1, nézek guide-ot hol tudom farmolni, 2, mi a francnak teszi a játék egy olyan csoportba, ahol kizárólag eladásra szánt dolgokat
Most nézem, hogy angolul konkrétan "Valuables to Sell" a neve annak a csoportnak, szóval akkor tényleg ne legyen már ott olyan benne, ami mégis kellhet...
Ha esetleg mégis, akkor a visszavásárlás opció elérhető bármelyik árusnál.#230 Max_218
Nyilván van értelme a nagyobb kapacitások miatt, de trófea csak arra van, hogy legalább 1x fejleszd az öt kategóriát, amit megjelöl a trófea. Maximumért nem jár.
(Nagy vonalakban a teljes játékról elmondható, hogy elég easy platina, se nehézségi szint nem kell hozzá, se gyűjtenivalók maxolása, stb.) -
Frod
addikt
-
S e t h
nagyúr
Lehet váltani az l1 menüben az oldalra nyilakkal az aktivált skillek között.
De igazából én csak egyszer próbáltam ezt a skillt, de azt láttam, hogy a másdoik nyílvessző vmi egészen más irányba szállt, sebzés nagyságával viszont nem viszonyítottam, hogy nagyobbat sebez-e, mint 1 nyílvesszővel. -
Bencus88
nagyúr
-
lajosx
őstag
-
S e t h
nagyúr
-
lajosx
őstag
-
Mike
veterán
-
Mike
veterán
-
Zsinder
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mini-ITX
- Mesterséges intelligencia topik
- Napelem
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest