Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Maci-

addikt

válasz belan #931 üzenetére

SZIA

Egyszer már neki kezdtem válaszolni neked, csak aztán gondoltam, hogy ne már én ossuam az észt, akinek nincs.
    Viszont van látok, hogy senki nem válaszolt neked. Szóval be kell érned kevéssel.

Ha már Honorod van, akkor szerintem nagy meglepetés - a gyönyörű belső kijelzőt nem számítva- sok újdonságot nem fogsz találni. Szerény, visszafogott a rendszer. Nem sok saját "alap app" van benne. Sok Samsungom volt előtte, ott van, jó sok minden. Ebben viszont nincs.
    Éppen ezért letisztult a szofver, patent gyors és akadásmentes a teló. Hozza a leírásban ígérteker. Én ilyen teszter appokkal nem szoktam méregetni, hogy mire hány pontot kap a készülék. Szóval erre nem tudok mit mondani. :N
    Vásárlás előtt - Samsungos lévén - a Galaxy Fold6-ot vártam nagyon. Tudtam a magic V2 létezéséről, csak akkor itthon még nem forgalmazták. Aztán egyszerre kijött a Fold6 és behozták a V2.. - t is. Beballagtam egy Telkom boltba, ahol közvetlenül egymás mellett volt kitéve a 2 készülék. Hát a Fold6 képernyői messze-messze alul maradtak. A V2 sokkal fényesebb és10-annyit sem tükröződik ellenfényben. Egyszerűen a papíron jobb, izgalmasabb Samu AMOLED képernyő elvérzett ez mellett.
    Ettől a pillanattol még kb 2 hétbe telt mire meggyőztem magam, hogy el tudom engedni a Samu ökoszisztémát fapadra. Végülis egy ilyen hajtogatós telefonon mi a leg fontosabb?! Hát persze, hogy a gyönyörű képernyő. Ebből a szempontból szerintem kb. most sijcs jobb.
    A készülék mint telefon szintén hibátlan. Az előző S23U- hoz tudnám viszonyítani, de annak itt nem sok értelme lenne. Jó a térerő, erős a vétel. Nagyon jó a beszéd hangerő & minőség mind2 oldalon. A BT is stabil, pontos.
    Az akksi is szuper. Kinyitott képernyővel csesztetve is kibír egy napot (8-10 órát). Szerintem ez is elég jó.

Egy szó mint 100,én nem tudok rosszat mondani. 2 dolog hiányzik csak (amit tudtam, hogy nem lesz) : IP védelem és vezeték nélküli töltés. Ha majd egyszer sok pénzem lesz, lecserélem egy V5-re, csakis emiatt 2 apróság miatt.

Ez az én véleményem :)

Ja és:tök jó a kinyitott képernyőn gépelni. Összecsukva nekem már nem is megy a 2 bumszli nagy hüveljkjjakkal.

Új hozzászólás Aktív témák