- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
Ateszpapa #773 üzenetére
Szia.
Ő az link
Pont tökéletes a telóhoz, rajta a gyári hátlapvédővel.Az évek során sok-sok ilyen tokot nyűttem el. A legtöbb full gagyi volt. Ez viszont elég jól tartja magát.
Ugyan 2x rendeltem tőlük rossz m~retet, aztán még el is kellett mennem személyesen, de végül csak meg lett a jó méret.Övre kell fűzni, nem tud leugrani róla. A hátulján levő pánt kb az öv középvonalában tartja a teló közébvonalát. Nem lóg le.
Persze gondolom x millió leülés után ez a pánt is ki fog nyúlni, de eddig kelkemes csalódás számomra.Amikor nincs rajtam öv, motorozásnál, maci naciban, bringa tatyóban: Akkor egy sima függöleges kis szütyőben hordom. Van egy kis szalag a hátiuján amit meg kell húzni, hogy kibújtassa magából a telót.
Én tettem egy darabka bélést az aljába, így nem tud teljesen belecsúszni a teló. Kilóg a teteje kb ~5mm-t így látom ha értesítést jelez az AOD Notify.
Erről egyelőre nincs linkem, mert ezt valami random gsm boltban találtam séta közben.Ps.
Bocs a késői válaszért, de motorozós idő volt.Végre
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
-Maci-
addikt
válasz
Ateszpapa #773 üzenetére
Gond nekem szántad.
Tulajdonképpen nem volt egyszerű megtalálni a megfelelő méretet, mert a gyári tokkal nem túl univerzális.
Holnap elő keresem neked a papírt.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
Ateszpapa #771 üzenetére
Külön, övre fűzős, mágneses tasiban. Elbújik az ing/pulcsi alatt, nem ütközik semmilyen divatba. Sőt, szinte nem is látszik.
Egyébként nekem mindegy hol hordjátok. Mehet zsebbe is és vihetitek fürdőbe is. Ahogy érzitek, ahogy jól esik. Én pont lesz@rom.
Csak akartam szólni, hogy arra, ami mellett kardoskodtok nincs gari! Nem szerinem, a gyártó szerint!
Mea culpa[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Részemről lezárom a vitát. Nem akartam személyeskedni, csak leírtam a tapasztalataimra alapozott véleményemet.
Lelke rajta mindenkinek hol hordja.Egy viszont biztos:
Ennek a telefonnak nincs IP védettségi tanusítványa! Bármikor bele mehet a por/kosz, amire nincs gari. A zsanért is kicsinálhatja a por egy idő után. Erre nincs gari![ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz
vwpolopg #761 üzenetére
Mondom, hogy ne vedd személyeskedésnek! Ne sértődj meg! Nem szállok bele senkibe.
De egy ilyen eszköz (főleg, mert kiemelték, hogy nem por álló!) megérdemel egy ~5e ft-os öv tasit.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
rasotamas #760 üzenetére
Ismerek én is 1-2 embert, akik zsebben hordják. Pókhálós is mindegyik képernyője. Kollégám múltkor 2 hétig maradt teló nélkül, várták a csere képernyőt. Megjött, kicserélték, majd zsebre tette. Full pókháló az egész megint.
Szóval van ilyen. Akik sz@rnak a telefonra.. Csak akkor meg ne tessék meglepődni.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Pontosan.
Külön öv tasiban. Kb 18 éves korom óta. Nokiát is kellett szervizeltetni, mert tele ment szösszel a füles csatlakozója. Azóta egy másodpercet sem volt mobil a zsebemben...Nem hogy egy ilyenn
-
-Maci-
addikt
válasz
vwpolopg #749 üzenetére
Szia,
Ne haragudj, ne vedd személyeskedésnek de....
1. Aki zsebben hord 1 telefont...
(utoljára a Nokia 3310-t hordtam zsebben kamasz koromban) ..
2. Főleg egy kifejezetten nem por álló mérgdrága foldable-t...
3. A fényképek alapján, az ott nem egy porszem volt. Ott bizony valami ott maradt a zsebben. A 2 fél közé ment, Te pedig valszeg ügyesen leültél benne...
Ez most egy méregdrága tanuló lecke volt neked.
Szerintem ez egyértelműen nem garis téma, de remélem tévedek!
Ne nekem legyen mondva, legjobbakat kívánom.
Mégegyszer: ne sértődj meg, nem rosszból..Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
Ferenczi Áko #722 üzenetére
Jah, még 1 apróság. Csak mert nem lesz rajta a gyári "takaró".
Erre rá volt írva, hogy a belső kijelzőn levő fóliát nem szabad piszkálni. Nem szedheted le, cserélheted mert gari vesztéssel jár. (Egyébként elég jó minőségű, jól bírja a strapát.)
A külső képernyőét viszont cserélheted ha gondolod. Nekem abból is még a gyári van fent ~3/4 éve és szintén jó minőségű és bírja a strapát is.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
Ferenczi Áko #718 üzenetére
Szia,
Nagy dolgok nincsenek. Nyugodtan töltsd le a legújabb frissítést mikor készhez kapod.
Egyes fórumtársaknál elő fordult, hogy telefonálás közben túl halkan hallották a vonal másik végén levőt. Némi fejtörés után az AI zajszűrő kikapcsolása oldotta meg a dolgot.
Más nincs.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Az a helyzet, hogy nálam eleve megbízhatatlan volt a Watch6Classic.
Tele is lett vele a hócipőm, mert ilyet sem láttam még, hogy alap értesítések sem jönnek meg.
Azért is vicces volt, mert telefon nélkül, 4G-n SEM jöttek meg az értesítések, vagy jelentős csúszással.
Szóval ment a levesbe az is. Xiaomi Watch2 pro váltotta. Érdekes, ezzel működik minden szépen...Egyébként elvileg úgy van, ahogy írod. Nincs EKG és vérnyomás, ha nem samu telód van.
A helath úgy tudom telepíthető egyébként.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Szívesen
Nagy Telekomnál szokott kirakva mind a 2. Allee pl. vagy Etele
Nekem volt szerencsém egymás mellé tenni a V2-t és a Fold6 -ot. Egyből eldőlt, hogy melyik kell.
Illetve én ilyen telekomos akcíóban rendeltem, amiben benne volt hogy x hétig feltétel nélkül vissza küldhetem és vissza kapom a teljes árát.
Így pár hétig meg volt az S23U és a V2 egymás mellet, pont amiatt a dilemma miatt, amiben Te is vagy most.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Szia,
Én sok év Samsungozást követően vagyok itt. Nem vagyok egy nagy szakértő, de leírom a véleményemet.:
UI:
Hát igen, az fapados Samuhoz képest.
-Nincs duplakoppos képernyőzár (appal pótoltam)
-Nincs fő képernyő végtelen görgetés
-Más az "edge panel" (appal pótoltam)
-Nincs Smart things
Illetve az égész rajzolata, animációi is egyszereűbbek
Korábban én is mindig Nova Launchert használtam, de most hagytam, hogy megismerjem a rendszert. Sikerült jól összeszoknom vele. Így bő félé év elteltével már nem hiányzik semmi.
Egyébként a UI gyors, gördülékeny és teljesen bug/akadás mentes.Kamera:
Ez szubjektív. Az utolsó frissítés óta szerintem jobb, mint az S23U volt. Valósághűbbek a színek és jobban bírja a félhomályt.
Erről ennyit tudok írni, nem csináltam szakértői összehasonlítást.Zsanér, megjelenés:
Nálam pont úgy nyílik/csukódik, mint első nap. Hibátlan. Jól bírja a strapát.
A készülék összességében prémium érzést kelt.Honor magic V3:
Főleg az IP védelem miatt választanám azt, de e miatt most nem fogok cserélniA vezeték nélküli töltés jó móka, de a saját vezetékes töltőjével kb 4x gyorsabban tölt fel, mint a Samsu
Fold:
Én is a Fold6-ot vártam leginkább. Aztán be mentem egy boltba, egymás mellé tettem őket és máris esett ki a kezemből a Fold6. Az egy vicc! Csak annyit "tud", hogy a megszokott UI van rajta.. Akksi idő kuka, kamera kuka, kialakítás kuka..
A Magic V2 belső képenyője sokkal szebb és lényegesen kevésbé tükröződő.Droid:
Nem rég érkezett meg az Android 15 az új 9.0-ás rendszerrel. Tehát a legfrissebb droid van rajta (1-2 kolléga még nem kapta meg).
Frissítés után is kvázi tökéletes az eszköz :-)A fentebb említett UI dolgok miatt és is félve hagytam el a Samut. Volt is 1 hónap próbaidőszak, amikor még vissza küldhettem volna a V2-t. De végül az S23U-nak kellett távoznia.
-
-Maci-
addikt
Hmmm...
Akartam csinálni neked egy videot, hogy nálam milyen yuépen szabályozza, de amint elindítom a video beáll fix 60Hz-re.így nem tudom meg mutatni
-
-Maci-
addikt
BUÉK!
Röviden, én nem találtam egyetlen hibát sem. Full bug mentes, fluid a rendszer. Nálam előtte is így volt.
Akksi időre is csak annyit tudok mondani, hogy kb ugyanaz. Én nem szoktam nézegetni, ráérzésre íromTedd fel nyugodtan!
-
-Maci-
addikt
válasz
DonDragonka #673 üzenetére
-
-Maci-
addikt
válasz
DonDragonka #665 üzenetére
Ez a cikk nekünk egy ilyen "kösz Csoki, sokat segítettél".
(Mármint érkezési idő szempontból)Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
hyperkocka #660 üzenetére
Ez az 50 milliós kérdés!
Én úgy emlékszem hogy novemberre ígérték...
Aki jelentkezett a béta programra, ők már megapták jó 3 hete.
-
-Maci-
addikt
Érkezett egy apró biztonsági frissítés a telóra.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
A telefon kézhez vétele óta a True Phone-t használtam tárcsázóként, megszokásból.
Viszont most gondoltam egyet és töröltem. Kipróbálom a fapadosabb gyárit.Úgy veszem észre eddig;
-egy picit szaggat a névjegyek görgetése közben.
-macerás, külön kos menüben tudom kiválasztani ha nem az alapértelmezett sim-ről tárcsáznék. Nem egy gombos, mint a true phone -ban volt.Ez másnál is ilyen?
Illetve ti mit használtok?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Én nem tapasztalok ilyen eltérést Samuhoz képest. Nekem S23U volt előtte és nagyon nehezen váltam meg tőle.
Egyedül a toll hiányzik. Minden más ugyanúgy megy.Én nem állítgattam ezeket, amikről írtok, mégis működik. Nem zárja be az appokat és az értesítések is mennek rendben. Konkrétan hibátlan a telefon.
No de próbáljátok meg a fejlesztői beállításoknál fentebb venni a háttérben futtatható folyamatok számát.
Illetve nemsokára jön a full új szoftver, hátha azzal...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
-Maci-
addikt
válasz
DonDragonka #611 üzenetére
Nagy dolgokat nem várok. Szerintem elég jó a rendszer.
2 dolognak örülnék:
-duplakoppos képernyőzár
-Fő képernyő végtelen görgetése.De igazából meg vagyok ezek nélkül.
Legfeljebb jön valami meglepi fícsör és akkor annak örülünk.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
Ateszpapa #606 üzenetére
Nekem azért hiányzott 1-2 dolog. Főleg az S-pen, igaz csak móka volt nálam.
A V2 külső képernyője is kisebb, mint az S23U volt.
Viszont úgy vettem a V2-t, hogy volt 3 hét indokolás nélküli elállási jogom.
Az elején vaciláltam, de szerencsére 2 hét után már nem tudtam volna vissza menni. :-)
Már csak apróságok hiányoznak.:
-Fő képernyő végtelen görgetése
-duplakoppos képernyő zár
-edge panelek.Szerencsére mindháromra találtam alternatívát. De azért szerintem ez a 3 fícsör alap lenne...
-
-Maci-
addikt
válasz
Ateszpapa #604 üzenetére
Én is Samsungról jöttem. S23U-ról, de előtte zsinórban 3 Samsungom volt. Ismerem a rendszert. Tényleg szuper, többet nyújt, mint a V2.
Viszont ha foglalkozni kezdesz vele, elvárásaid vannak UI szinten, akkor no perc alatt Nova Launcher lesz azon is... Legalábbis én minden Samsunggal is Nováztam inkább. Jó a One UI, de nem fullos.Törzsgyökeres Samu fan létemre én is a Fold6-ot vártam inkább. De volt a kezemben Fold4 és Fold5 is és nagyon vállalhatatlannak találtam.
Aztán jöttek a hírek. Fold6-ról... Mondom kivárom.
Aztán megjelent nálunk is a V2. Megnéztem élőben... Aztán már nem láttam fantáziát a közelgő foldban. És nem tévedtem.
Most is azt mondom, mint a V2 vételkor: lesz még Samsungom, jó cuccai vannak, de kb majd Fold12 körül, ahogy a tempojukat nézem.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz
Ateszpapa #594 üzenetére
Nem, alapból nem tud ilyet sajnos. Eléggé fapados a UI.
Másik launcerrel úgy emlékszem lehet. Már nem tudom melyikkel próbáltam, talán Nova...
De ha nézegeted a launchereket a Play-en,ott szokták írni, hogy kompatibilis e hajtogatós telóval.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz
nylacika #598 üzenetére
Hm, érdekes. Most megnéztem, nekem is be van kapcsolva, mégsem halk. (Nem én kapcsoltam be, nem is tudtam, hogy van ilyen)
Érdemes elolvasni a magyarázatot a funkció alatt. Elvileg rezeg mód váltáskor és 8-as erősség felett nem játszik. Ha jól értelmezem...
Mindenesetre a lényeg, hogy megjavult és megint tanultunk valami nagyon fontosat.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Az utolsó frissítés óta határozottan hangosabb a partner beszéde telefonáláskor. Eddig kicsit halk volt, most viszont nekem kellett vissza halkítanom, nehogy megsüketüljek.
Illetve a beszéd hang is sokkal tisztább lett mindkét oldalon.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Nekem jó sok évvel ezelőtt volt egy gondom egy fülessel, amit s telóhoz kaptam. Vagy Huawei P20P volt vagy a P30P, erre már nem emlékszem.
Bementem vele a szervízbe a Blahánál, ahol közölték, hogy nyomjak egy fr-t a telefonon és adjam le a fülessel együtt...
A telónak semmi baja nem volt, más fülessel szépen működött. Sőt kipróbáltattam a fülest haverokkal is, tényleg az volt a szar..
Végül nekem nem ért meg s buli egy fr-t + ki tudja mennyi átfutási időt... Vettem egy új fülest.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Ház ez már a dínok kora óta van így.
Először én sem értettem, de van benne ráció.
-ne szivasd a szervízt általad elcseszett szoftveres bugokkal
-szervíz után ne mondhasd, hogy mégis lelopták róla a videokat amiket az asszonyról készítettél barátkozás közben
-Ne mondhasd, hogy Ők resetelték a tudtod nélkül és buktál emiatt sok mindent.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
Ateszpapa #568 üzenetére
Huh, a frissítésnél ki volt írva csomó új funkció, de persze nem bírtem megjegyezni. Talán vissza lehet keresni valahol.
Ami biztos:
-lettek előre választható szűrők a kameránál.
-a beállított osztott képernyős app párost lehet menteni (mint Samunál)
Ezek a legfontosabbak. Aztán még sok minden a motorháztető alatt.
Fluidabb lett au eszköz, bár ezzel eddig sem volt gond.
Dock mode-ot nem találtam.
De ne felejtsük el, hogy ez csak egy kisebb al verzió frissítés. Még nem az a verzió, ami a V3-on van alapból.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani jó öv táskát/tokot a telóhoz?
Egyszerűen hiába túrom a netet, nem találok jó méretűtAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
Mulderpapa #537 üzenetére
Szerintem ez sajna gari lesz akkor.
-
-Maci-
addikt
Lehet e már sejteni, hogy mikor kapjuk meg a V3 frissítését V2-re?
-
-Maci-
addikt
válasz
nylacika #511 üzenetére
Igen, ez így van. Kell +1 feloldás.
Viszont 90% biztos vagyok, hogy ez nem a teló fw frissítéssel jött.
Ez 1 plusz biztonsági lépés a guglitól. Készüléktől függetlenül.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Jó, hát nem tudok még mit írni. Te látsz csíkot, én nem. :-) Ez ennyi.
Viszont teljesen barátilag írom, hogy akkor a V3-at se vedd meg, mert ugyanez a képernyő lesz. Vagy akkor várj vele x hónapot, ne egyből vedd (csak akkor meg lecsúszhatsz nyitási akciókról.)
Szerk.
Nem vettem kötekedésnek semmit. :-)[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Az esetek 95%-ban,használatkor nem lehet észrevenni a gyűrődést.
Viszont 5%-ban igen!!
Te ezen az 5%-on lovagolsz. Nincs ott semmi csík, csak az adottságai miatt ott más szögben áll az "üveg".
Az általad linkelt foton is elég jól látszik, hogy nagyon nem életszerű szögben tartja a készüléket.Mondom, szerintem engedd el ezt a hajlítós témát. Tényleg, jó indulattal, barátilag mondom. Egyenlőre itt tart a tudomány és számodra nem fér bele ennyi kompromisszum sem. Csalódni fogsz a V3-ban is.
-
-Maci-
addikt
Hát nekem nálam nincs ilyen csíkozódás.
A fórum topikot indító tesztben sem írnak ilyesmiről.
Ez a telefon csak nekünk új. Kínában már bő 1 éve forgalamazzák. Gondolom nem 1-2 darabot adtak el belőle.
Illetve ebből következik talán, hogy ami hozzánk eljut, az már nem a gyártás kezdetéről származik, tehát már kiforrott.Hiba lehetőség benne van a pakliban kb. mindennél. Ezt vagy elfogadja az amber, vagy tényleg inkább ne adjon ki ennyi pénzt erre a célra.
3 év gari van a telóra...
Egyrészt elvileg megjavítják (vagy cserélik), ha hibás. Másrészről a gyártónak érdeke, hogy ne kelljen sokat gariban javítani/cserélni. Gondold el, hogy ha tömegével vinnék vissza őket... Annál olcsóbb és egyszerűbb 1x jól megcsinálni.
Szerk.
És mi van, ha valamit módosítottak ka képernyőn a V3-nál? Ha máshol lesz csíkos...
Ha meg nem változtattak, akkor meg ugyanúgy nem fog neked tetszeni ez V3 név alatt.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Kiderült, hogy ezeket a szolgáltatásokat akkor kapcsolja ki, mikor túl meleg a telefon.
Ezek azért megdolgoztatják a rendszert. Főleg az AODnotify.
Azt viszont még nem találtam meg, hogy hogy lehet ezeknek a kikapcsolását priorizálni.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Nem volt még érkezésem képet csinálni. Ahogy a kolléga is írta, másik teló kell hozzá stb.
De nem marad el. Holnap talán lesz rá mód, hogy megycsináljam.Halkan jegyzem meg, semmi értelme!:
1.) Fényképről szeretnéd eldönteni, hogy mekkora a mélyedés középen? Hogy van e sáv a hajlítás mellett?
Ha akarom így, ha akarom úgy fényképezem.
2.)Direkt alaposan megnéztem én aztán rohadtul nem látok semmi sötét sávot. max ha kikapcsolt képernyővel forgatom direkt úgy, hogy tükröződjön.
No de mindegy, készítek majd képet.
Nekem semmit nem változott a hajlítás új kora óta. Ugyanolyan széles, ugyanolyan mély.Egyébként az sem világos, hogy mit szeretnél kihozni a dologból? Mert neked volt ilyen, de elengedted. Nem tetszett. Akkor?
Szerk.
Látom téged komolyan foglalkoztat ez a hajlítás téma. Szerintem engedd el ezt a témát úgy 5 évre. Utána vedd elő a témát, akkor talán már lesz gyűrődés mentes halítás.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Van valakinek infoja, hogy mikor jön a következő fő verzió?
-
-Maci-
addikt
Valaki talált már menő, mozgó háttérképet a telóra?
Muti ha igen. :-PAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Teljesen újként.
Igaz, hogy az első hetekben nem 1 appot tettem le/fel kíváncsiságból. Lehet csak simán megérdemelne egy FR-t.
Szíves bütykölök is vele, csak ha tudnám, hogy mostanában jön egy nagyobb frissítés, azt meg várnám.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Igazából 2 dolog zavar.
Az egyik, hogy q beállított kisegítő lehetőségeknél random kikapcsol mindent és újra egyesével be kell lapcsolnom. Nyomnám pl az egy kattintásos képernyő zárat, de a zárás helyett újra hozzáférést kér az app.
A másik, hogy szoktam szórakozni ilyen -olyan fancy háttérképekkel. Viszont időnként random elállítja magától valamire, amit régen használtam. Van, hogy feloldásnál egy 20-szal ezelőtti háttérképet villant be, majd az aktuálisat.
Ez a 2 dolog van. Nyomok majd egy FR-t, de most nem alkalmas.
-
-Maci-
addikt
Amit én itt nem látok, de plusz, a V3 javára:
-IP védelem (vízálló)
-Vezeték nélküli töltésA kamera nem tudom milyen lehet. Én a V2 kamerájától finoman szólva nem estem hanyatt.
(Persze lehet hogy azért, mert túlszínezett Samsung képeken éltem pár évet)
Van 1-2 hülyeség SW szinten. Lehet csak nálam, de remélem egy nagyobb frissítlssel elmúlnak majd.
Ha van pénzed,várd meg a V3-at.
Szerk.
Én azért a V2-ről nem váltanék V3-ra. Nagyon jó kis cucc a V2 is.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Jött egy biztonsági frissítés.
152MBAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Tudja valaki, hogy mikorra van beígérve a kövi komolyabb update? Akár a 15-ös droid?
Avagy hol lehet követni a híreket a AV2 kapcsán?
Csak kíváncsiságból kérdezem.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz
vwpolopg #430 üzenetére
Végül az érintett appok törlése és újra telepítése megoldotta a gondot.
Csak ezt el akartam kerülni, mert a samu böngészőben volt pár nyitott oldalam.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok. Gondol támadt.
Tegnap du-tól valamiért nem működik a Google fotók és a Samsung internet.
Megnyitom, de ahogy megnyílik, már zárja is be.
A fotós widget sem tölt be (a google fotókból veszi a képeket.
Adatok törlése és WC volt.Van valakinek valami ötlete?
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan billentyűzetet, amiben van billentyűzet rejtése gomb?
Nem találom sem a Gboard-ban, sem a Swiftkey-ben és a Samsungosban sem.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Épp most érkezett egy 185mb-os rendszer frissítés. Csorog le...
Szerk.
Júniusi biztonsági frissítés
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Szia.
S23U után:
-A rutinokat én spec. nem is használtam. De van pár jó app a kivlátására. Tasker, erobot stb...
-A UI fapados a Samsunghoz képest. Nincs duplakkopos lezárás, nincs végtelen fő lap görgetés... Az edge panel is másként működik (lebegő ablakban nyitja meg, amit onnan előhúzol).
Ezeket mind-mind ki lehet váltani a Nova launcherrel.
-IP védelem: igen az nincs, erre nem tudok mit írni.A fenti kiváltható hiányosságokat leszámítva kényelmes és gyors a teló. Én már megszoktam, annak ellenére is, hogy nem sikerült mindent úgy beállítani, ahogy megszoktam.
Első pár kézbevételnél furcsa volt, hogy olyan kis vékony, légies a cucc. Viszont mostmár az S23U tűnik levélnehezéknek.
A külső képernyőt is szokni kell, mert ugye kisebb. Viszont jórészt nem is azt használom, hiszen a belső képernyő varázslatos.
Nem tudom a Samu mikor jut el erre a szintre, de ahogy látom idén már nem.
Én is a fold6-ot vártam amúgy. De ez szuperebb. A képernyő is szebb és sokkal kevésbé csillogó ellenfényben.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Talált már valaki valami menő, izgő-mozgó hátteret a telóra?
Olyat, ami a belső képernyőt is teljesen kitölti?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Hu, ma már nincs energiám regényt írni, pedig szívesen meg szoktam tenni. Szóval bocsi, de most csak a lényeg, S23U után:
-A rendszer gyors, akadás mentes (pedig ki sem kapcsoltam az animációkat, ahogy szoktam).
-Az UI kicsit kevesebbet tud , mint a Samu, de ha pl úgyis Nova-s vagy, akkor mindegy.
-Elsőre törékenynek tűnik, mert ultra vékony és könnyű.
-Akksi parádés. +25% kb érzésem szerint.
-Toll nincs
-A 66W töltés valójában ~16W max, de így is sokkal gyorsabb.
-A kamera talán jobb (szintén érzésre.) Nincs 10x- es zoom, de őszintén, milyen képeket csinál az S23U telével...Szóval nem hiányzik.
-A külső képernyő kicsit kisebb, ezt szoknom kellett. Kinyitva pedig sokkal kényelmesebb gépelni. Most is így írok neked.Mióta megvan, csúnyán elhanyagoltam a tabimat...
Kellett 2-3 hét a Samu után, de itt az S23U az asztalon (nem kelt még el), de már semmi pénzért nem cserélném vissza.
Röviden.
Szerintem.
-
-Maci-
addikt
válasz
N.YCityBoy #350 üzenetére
Ezt én értem.
A töltésnek van egy karakterisztikája, nem konstans. Hagyni kell, hogy teljesen feltöltse magát, nem szabad megszakítani.
Változik is, itt is. Tudom mérni, látom.
Mégis, egyetlen töltési fázis alatt sem ment soha 16W fölé. Ez a max.
Értem, hogy nem fog minden pillanatban 66W-tal tölteni, nem ez a gond. Hanem az, hogy 16W a max. és nem értem miért.Estleg megnézné nekem valaki, hogy az övé mennyivel tölt a gyári 66aW-os töltővel?
-
-Maci-
addikt
Asszem a sógornak van ilyen töltője, amit Huawei-hez kapott. Kipróbálom ha járok arra.
A biztonság kedvéért megkérdezném, hogy az alábbi beállításokon kívül van még más beállítás, ami korlátozhatná a töltés erősségét?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legvékonyabb foldable újraírhatja a hajlítható műfaj játékszabályait.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karcmentes Apple iPhone 16 128GB PiNK 1OO% ! 9 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Redmagic 10 Pro Gamer Telefon, 16/512GB
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black 91% ! 3 Hó Jótállás
- Fóliás! Samsung Galaxy A14 és Samsung Galaxy A33 5G! 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest