- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Nem, nem látni..
Lehet szét kéne szedni már akkor...
Vagy valami megbízható szervíz.. Ahol ott tudok lenni míg babrálnak vele..
-
Albigator
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Hát sajnos nem igazán sikerült életre kelteni..
Volt sima hűtő is, fagyasztó is.
Power Bankról lassú töltés, de saját töltővel is.Valahogy nem nagyon akart tölteni vagy csak pici ideig.
Szerintem le van merülve mert többször mikor beindult azt a hiba üzit dobta, hogy az akksi töltöttség túl alacsony.
Egyszer jött be egy olyan pici logo amit még nem láttam: kör alakú, hasonló kicsit mint a Firefox ikonja..
Nem tudom mit jelentett aztán elmúlt..
Aztán később bejött egyszer a sima boot menü ahol egy sima wipe cache-t próbáltam hamár ott voltam.
És próbáltam még töltögetni is szintén hűtő / fagyasztó. Egyszer elértem azt is h a hőmérséklet túl alacsony volt és ki írta nem tud tölteni.. Kivettem már, vártam picit és utána láttam h töltött 0%-ról valameddig. Langyos is lett a hátulja a végére. Reggelig úgy hagytam akkor már hideg volt, nem tudom mennyit tölthetett.
Azóta nem nyúltam hozzá.MI lesz a sorsa? Ajtótámasz. Szobadísz legfeljebb. Nem tudom még.
De ezek után nem szeretnék OP készüléket inkább..
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Nekem még hála az égnek a gyári fólia van rajta, remélem marad is így.
-
-
Albigator
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Igen alaplaphiba lesz.. Úhogy én már temetem lassan.
Hűtős / fagyasztós megoldást ma hallottam mástól is..
Hnap kipróbálom hátha tölt úgy..
A CPU melegítős kísérlet az meg pont az ellenkezője ennek.. Biztos jó?
Én az OP 5-mmel elégedettebb OP felhasználó voltam anno.. Ami már több mint 7 éves és működik..
Akksi sem annyira gatya ennek ellenére.Következő készülékem nem hiszem h OP lesz ennek fényében már.
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
nekem is ez az egyetlen negatívum, soha többet hajlított kijelző. Remélem te is sokáig tudod még használni.
-
balazs1022
őstag
Jó neked, hogy már 4 évet tudtad használni
Nekem még csak fél éve van meg a teló. Előtte 2 évet sovarogtam egy ilyenert. Ha bedöglik is, lehet inkabb veszek egy törött képernyőset mint másik telót.
Végre ez egy normalis telefon. Csak a hajlitott kijelzőbe tudok belekötni. 
-
( V )
veterán
válasz
balazs1022
üzenetére
Update: az van hogy ha hagyja teljesen lemerülni akkor egyszerűen úgy kell könyörögni a telónak hogy kezdjen el tölteni, hiába teszi fel saját töltőre nem akar elindulni. Általában csak többszöri próbálkozás után kezd el tölteni. Viszont a mély alvással vannak gondok az tuti mert ilyen standbyban 10-15%ot esik akár egy két óra alatt...
Érdemesebb lenne inkább crD 9 re menni? Bár ahogy nézem ott februári az utolsó build...
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Az olvasottak miatt tegnap csináltam is egy biztonsági mentést. Én is ellennék vele még egy jó ideig, pedig ha jól emlékszem már több mint 4 éve megvan.
-
balazs1022
őstag
válasz
Albigator
üzenetére
En valami forrasztasi hibára gyanakszom. Ezért irtam a hűtőszekrényes módszert, mivel irtad h valameddig betölt (pl egy recovery nem olyan eroforras igenyes. De pl egy rendszerbetöltésnél mar megizzad, illetve melegszik a cpu). A mellekelt kép is ezt igazolja. Kicsit olyan mint amikor a PC-ben a videokartya BGA-s lesz (elenged a forrasztas). Ha az akku lenne gyenge akkor szimplan csak random kikapcsol, meh helytelenul jelezni ki a %-ot.
Masik módszer amivel talan még adatot tudsz kinyerni: leveszed a hatlapot és hajszárítózod jó sokaig a cpu-t. Talan annyira eleg, h le tudj rola menteni pár dolgot. LG G4 tipikusan ilyen volt.
Amúgy érdekes, mert idén már Te vagy a 3. ember akinek alaplapos lett a 7Pro-ja. Kezdek én is aggodni.
Pedig én még vagy 3-4 évig szeretném ezt a telcsit használni. -
Albigator
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Szia!
Tegnap próbálkoztam bejutni, Fast boot mode is bejött párszor..
De ott megálltam nem mertem azt csinálni amit YT videó mutatott..Később már teljesen "meghalt" már a CrashDump mode sem jött be..
Lehet lemerült? Egyszer láttam csak mutatni a töltést mikor töltőre dugtam akkor 39-40%-ot mutatott..Az akku ami teljesen meghalt benne már szerintem az a gond.. De tuti vmi hardveres szerintem a probléma..
Nekem a lényeg tényleg hogy egyszer be tudjak még menni valahogy hozzá kéne férni az adataimhoz - fast boot modehoz - anélkül h új ROM-ot raknék rá..
Erre van esély?Meg azt se tudom milyen szerviz jöhet szóba Magyarországon akik tudnának ezzel mit kezdeni esetleg..
-
Albigator
őstag
Sziasztok..
Még OP 7T Pro tulaj éppen de már nagyon a végét járja (főleg akku)..
Szóval most, nem rég böngészés vagy PH app közben lefagyott és felső sávban megjelent vmi csík, sáv mintha kijelző hibás lenne. Újból indult 2-3X de nem tudott bootolni.
Most CrashDump Mode-ban van..
Rendszer régi még droid 11-es. Nem rootoltam sima gyári rendszer..
Mitévő legyek? Tele van fontos adatokkal még a teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Renault, Dacia topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem is ez az egyetlen negatívum, soha többet hajlított kijelző. Remélem te is sokáig tudod még használni.
Nekem még csak fél éve van meg a teló. Előtte 2 évet sovarogtam egy ilyenert. Ha bedöglik is, lehet inkabb veszek egy törött képernyőset mint másik telót.
Végre ez egy normalis telefon. Csak a hajlitott kijelzőbe tudok belekötni.
Pedig én még vagy 3-4 évig szeretném ezt a telcsit használni.