- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkkoi
tag
Angol nyelv /régió hozzá van adva de alapból Magyarra van állítva. Nekem is fura mert céges honor / samsung telefonon ugyan úgy ahogy nektek kidobja mind a 2 verziót ékezet és ékezet nélkül is, csak ennél a telefonnál nem akarja.. lehet kap egy gyárit. Köszönöm a tippeket
-
Darkkoi
tag
Szia! Este már nem fogalmaztam pontosan. Igen arra gondolok, hogy mikor tárcsázásnál a telefonkönyvben/névjegyzékben keresem neveket és beírom a példa kedvéért : "Ak" akkor csak az Akos verzióval létező találatokat jeleníti meg, még a céges telefonon minden verziót feldob Ákos/Ákóóós/Akos. Tehát valamiért külön kezeli az ékezetes és nem ékezetes kereséseket. Én elsőre azt hittem töröltem a névjegyeket és utána találtam meg, hogy nem dobja csak fel csak ha helyesen ékezettel írom be. Ez a beállítást próbálnám kikapcsolni, hogy keresésnél minden feldobjon ne csak betű pontosan.
-
Darkkoi
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne lehet én vagyok a béna de ennél a készüléknél a tárcsázásnál ha keresek az emberek között, akkor ha véletlen nem ékezetes betűt írok be akkor nem adja ki a találatok között. Ez régebben más gyártónál nem tapasztaltam és nem tudom, hogy ez itt alap beállítás vagy valami külön be kell állítani. Gboard billentyűzet van beállítva alapértelmezettnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Forrmell.enn
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest