- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
Töltsd le pl a DevCheck alkalmazást és miközben kiéled a fotós hajlamaidat
néha pillants rá hogy mit mutat az aksi hőmérsékleténél!
Milyen, melyik rom van fent?
Android 16-al még nem volt tapasztalat ilyen melegben, 15-el tavaly nyáron nem volt gond, de tavaly előtt sem, amikor napsütötte helyen pihentünk a családdal és ment a fotózás, videózás.Ha Fc-zik egy app, okozhat akár újraindulást is (persze nem ez a jellemzőbb), azért írtam az adat törlést.
Nem mondtad előtte a meleget, vagy át siklottam rajta, ezért írtam fentebb a hőmérséklet csekkolást. Az már mutathat egy támpontot, megközelítést.
Esetleg nézd még meg a tárhelyet, nincs e kritikusan tele. -
F-ECT$
titán
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
-
novinyul
veterán
-
F-ECT$
titán
-
peanar
senior tag
-
novinyul
veterán
-
modflow
veterán
Az miért van hogy fotózok, videózok sokat, meleg lesz es újraindul random.
Ez mi a franc?? -
SsPL711
addikt
USB-Cs dokkolóval használtam már a melóban, igaz akkor még Droid15-el PC perifériákkal.
Ezt a workstation-t még nem próbáltam csak a windows Phone connect-et vagy mit.
De, az se a Droid16 hozománya volt.
Meg talán a Droid 15-el még nem volt annyira zökkenőmentes az iPhone vagy más apple eszközökkel a kommunikáció, igaz Droid 16-al még nem próbáltam, hogy milyen most. -
Dino69
aktív tag
-
SsPL711
addikt
-
modflow
veterán
-
SsPL711
addikt
-
Mikemend
senior tag
-
modflow
veterán
-
Mikemend
senior tag
-
SsPL711
addikt
-
Dino69
aktív tag
-
SsPL711
addikt
-
modflow
veterán
-
SsPL711
addikt
Hát, a 10es Magic OS nem sok újdonságot hozott számomra.
De, még annyira nem ástam bele magam az újdonságokba....
A liquid glass vagy mit egyből kikapcsoltam meg a dock hátterét, így most legalább a megszokott főképernyő fogad, a többi újítást még keresem, hogy mi lehet amit használnék is napi szinten. -
modflow
veterán
-
n0is3es
aktív tag
-
SsPL711
addikt
-
Viperator
őstag
-
modflow
veterán
-
Dino69
aktív tag
-
Viperator
őstag
C430-asok! Már elérhető a MagicOS10, próbaverzióval!
-
n0is3es
aktív tag
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Nem tudom hogy mi van, de mióta tegnap megjött az a hibás Google play rendszerfrissítés valami nagyon nem stimmel.
Ha jobb egy gmail, nem jeleníti meg az értesítést.
Próbaképpen küldtem magamnak is egy másik telóról emailt, de semmi.Mi a franc ez?
-
peanar
senior tag
Az én telómra nincs is más
Dino69
Igen, jó lehet(ne), de sajnos nem az. Megcsinálom, főverzió váltásnál főleg, de nem mindig jelent megoldást.
Ami még javíthatna, az a tiszta telepítés, de gyalulni azért mindent nem fogok.
Köztudott, (a verseny piac miatt) hogy főverzió váltásnál (máskor is, de ilyenkor főleg) adódhatnak gondok. A kapkodás, a fogyasztói társadalom által létrehozott nyomás miatt nem tesztelik rendesen, az elsődleges cél az adjuk ki minél hamarabb lett.
E vagyon, majd a kövi kiadásnál reszelnek kicsit rajta.
Ezek már csak nüansznyi dolgok, az elsődleges kritikus lassuláshoz képest.Akiknek jelez a telefon, töltsék nyugodtan, a nagyobb többségnek jó, ha vannak is, szerencsére minimálisak a hibák, teljesen használható az android 16.
Óriási nagy változás nem hozott, szóval aki nem kapta meg, don't worry, be happy
-
Dino69
aktív tag
-
SsPL711
addikt
-
novinyul
veterán
-
peanar
senior tag
Azért továbbra is vannak bajok az új frissítéssel (android 16), szóval ne bánkodjon aki még nem kapta meg.
Nem egetrengető, de azért akad.
A múltkor szóvá tett lassulást orvosolta egy téma váltás és/vagy a kisegítő lehetőségeknél egy opció kikapcsolása. Nem így kellene lennie, de ez van.
Az arc alapú feloldád (applock, vagy bankos appok) lassabb az előző rendszerhez képest, van hogy fel sem ugrik mint lehetőség, így marad az ujjlenyomat.
Nekem ki van rakva a főképernyőre a Honor kereső, feloldása után van hogy kámforrá válik, majd egyszer csak megint ott terem.
A jegyzet app ikonja meg folyamatosan bújócskázik! Kirakon a főképernyőre egy mappába, pár nap után eltűnik, aztán megint ki, aztán megint el....utoljára a Főképernyő beállításoknál bekapcsoltam az Elrendezés rögzítése lehetőséget, a előbb néztem meg, de a Jegyzet app megint sehol.
Továbbra se azt mondom hogy élhetetlen, de azért közel sem tökéletes mint előtte!
✌️ -
modflow
veterán
Nekem totál nem ilyen.
-
Klycsu1991
tag
-
modflow
veterán
Ez melyik menüpont, hogy ilyen kép van itt?
-
modflow
veterán
-
novinyul
veterán
-
modflow
veterán
A fütyit kapja be a Google.
Töröltem a Google fiókot, majd visszatettem, erre a névjegyzékem eltűnt basszus!!!
Hogy lehet ezt visszahozni?
A mentett telefonszámok 90 %-a eltűnt!
Ha újat veszek fel, vagy SIM vagy készülékre ment.
Hol a Google fiók???? -
Klycsu1991
tag
-
modflow
veterán
Akkor biztosan azért jött a mai frissítés is
Így a Google play rendszerfrissítésem 2025 november 1 lett a 2026-osból....😅 -
jovás
senior tag
-
hockeyapu
senior tag
-
jovás
senior tag
Ne erőlködjön vele senki. Én tavaly májusban akartam venni egyet, akkor vitték le ennyire, kb. 15-20x rendeltem meg, de 2 nap után mindig kaptam az SMS-t, hogy készlethiány miatt nem tudják teljesíteni a megrendelést, utána egyből lett készleten, megint megrendeltem, és ez így ment egyfolytában augusztusig.
Utána megvetem az utódját, de most már az is csak ilyen fantom készülék. 
A One topikban leírtam, keress rá a nevemre, gusztustalan amit ez a cég csinál! Múltkor rákerestem, a listán szereplő telók 2/3-ada fantom készülék, pont mint ez.
Vannak évek óta kifutott telefonok is a "készleten".
-
F-ECT$
titán
-
Mikemend
senior tag
-
Mikemend
senior tag
Pont fél órája tette ki egy francia jóember a Redditre, hogy a C430-nál nála bejött a próbaverzióra, szóval akkor tényleg napok vagy órák kérdése ott is.
-
hockeyapu
senior tag
Ha valakit érdekel, a One-nál még van a listában Magic 6 pro !
Jelenleg nincs készleten, de amíg fent van a listán, addig szoktak időnként pár darabot kiszórni ! Jelenleg 297e , az elég jónak számít (legalábbis az újkori árához képest) !
Ilyeneket éjszaka, hajnalban lehet kifogni és lecsapni rá (nekem már többször sikerült így telót vennem ) !
-
NoOne1976
őstag
-
Mikemend
senior tag
Néztem a Redditen, valaki a C431-re (Németországban) tegnap kapta meg, szóval tényleg random.
-
Viperator
őstag
-
Viperator
őstag
Megkérdeztem a Telekomtól és ezt a választ kaptam:
-
SsPL711
addikt
Nekem is hálózat független, de a Telekomtól származik.
-
Klycsu1991
tag
-
Mikemend
senior tag
-
novinyul
veterán
-
Dino69
aktív tag
-
SsPL711
addikt
-
Dino69
aktív tag
Vajon mikor jön a 430 - asoknak is frissítés??
-
modflow
veterán
-
F-ECT$
titán
-
st6969
őstag
A francba, már reménykedtem
Félreértettem, sorry
Amúgy nem a "később majd ez alapján bebizonyítok valamit" miatt jó ez (bár kétségtelen, hogy emiatt is tud hasznos lenni), hanem, ha elfelejteném a részleteket, hogy mit is beszéltünk meg pontosan
Régebben többször is előfordult, hogy vissza kellett keresni egy beszélgetést, és újra hallgatni. -
F-ECT$
titán
-
modflow
veterán
-
F-ECT$
titán
Nem lehet. Amikor kijött a telefon, akkor csak egy apk-t kellett feltenni, de ez a lehetőség a MagicOS 9-től már nem él. Én pl ezért maradtam a 8-on, mivel ez a funkció nekem sokkal fontosabb, mint az amúgy sosem használt új feature-ök, amik azóta jöttek.
Van olyan app, amivel lehet hívást felvenni az OS 10-en is (Cube, ACR), de az nem közvetlenül a hívást veszi fel, hanem a mikrofonnal veszi fel a hangszóróból jövő hangot. Ez néha tök jól működik, de van, hogy nem. A semminél jobb, de ha fontos ez a funkció, akkor Samsung felé kell nézelődni.
-
Mikemend
senior tag
-
SsPL711
addikt
-
st6969
őstag
-
Mikemend
senior tag
Itt lehet, hogy a firmware frissítés kavart be oly módon, hogy a frissítéstől (vagy a wipe cache-től) elfelejtette, mit használtam utoljára, és a legelső BT eszközre kapcsolódott a kettő közül. Ez csak azért lepett meg mert a telefon hangját sosem használtam a laptopon, tehát ez nekem valami új élmény volt. Most úgy tűnik, megjegyezte a legutoljára használt eszközt, aztán a következő hívásnál kiderül.
Ha ezután is erőszakos lesz a laptop, letiltom rajta a BT-t. -
peanar
senior tag
Ez nem új keletű történet, legalább is nálam nem.
Amióta megvan a telefon (561 napja), azóta így működik! Van egy Bluetoothos LG hangszóróm, azzal biztosan. Talán az Amazon Alexával is, bár azt nagyon régóta nem használom telefonnal.
Függ az eszköztől, a rajta lévő firmware-től, ami csatlakozik a telefonhoz. Ha nem képes a kihangosításra, akkor ez az opció biztosan nen él, ha tudja a kihangosítást, akkor a két eszköztől függ, hogyan azonosítják be egymást.
A gyári tárcsázó mutatja is bejövő/kimenő híváskor hogy ha a hangot bluetoothon akarja továbbítani. -
Mikemend
senior tag
Rájöttem a hívás-átirányításos trükkre. Ez tuti most került bele a 10-esbe, mert eddig nem volt bajom a hívások felvételével.
Tehát ha a Bluetooth be van kapcsolva, és vannak párosított eszközeid, az eszköz adatlapján ellenőrizd le, hogy melyikhez van engedélyezve a Híváshang funkció. Ugyanis valamiért ez be volt kapcsolva a laptopomnál, és arra küldte ki a hangot alapból. Mivel az órám is BT-n csatlakozik, így gondolom a legfrissebben "érkezett" BT eszközt állította be a kettőből, bejövő hívás esetén.
Ez azért okozhat kínos helyzeteket a későbbiekben...
-
novinyul
veterán
-
Viperator
őstag
-
modflow
veterán
-
NoOne1976
őstag
Akinek megjött az új verzió és telepítette/használja, bármi negatív tapasztalat? Vagy megy minden gond nélkül?
-
SsPL711
addikt
-
Dezso1980
csendes tag
-
Dezso1980
csendes tag
-
SsPL711
addikt
-
Dezso1980
csendes tag
Sziasztok.C430-asoknak megjött a 10-es frissítés?
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék dokkolót használ e valaki, ha igen akkor milyet? Amire szükségem lenne az USB, HDMI/DisplayPort, tölthetőség.
Köszönöm
-
peanar
senior tag
-
modflow
veterán
Ha a telón fent van a Simple és a Wallet app is, akkor mi alapján dől el, hogy mi a fizető app?
Ja, hogy beállításnál az nfc menüben be lehet állítani alapértelmezett app-ot.....
-
Mikemend
senior tag
-
Mikemend
senior tag
Hol lehet beállítani a Honor tárcsázóban hívás nélkül, hogy alapértelmezetten melyik legyen a mikrofon és a hangosító eszköz? Most telefonáltam vagy háromszor, mire rájöttem, hogy egy bluetooth eszközre vitte ki a hangszóró hangját, nem a telefon volt az alapértelmezett.
-
Mikemend
senior tag
Az benne van már lassan fél éve vagy több. Nem szelfiben, hanem a hátsó kameránál. Ráadásul az az alapértelmezett és ki sem kapcsolható.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
M3oH
addikt
-
modflow
veterán
Olyan funkció eddig is volt, hogy egyszerre 2 kamerával lehet venni a videót? Elől és hátul is szinkronban?
Mondjuk nem tudom ez mire jó. 😅 -
peanar
senior tag
-
CzGabesz64
csendes tag
Valaki próbálta már a hívás fordítást? Mert nekem nem igazán működik. Vagy valaki kipróbálta e már?
-
modflow
veterán
Nem tudom az miért lenne olyan jó, de gemini szerint számos app van rá:
CapCut: Beépített „Image to Video” funkcióval rendelkezik, amellyel egyszerűen készíthetsz animált tartalmakat TikTok-ra vagy Instagram-ra.
Canva (Magic Studio): A „Magic Media” eszközön belül az „Image to Video” funkcióval pár kattintással animálhatod a feltöltött fotóidat.
VIMAGE......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

néha pillants rá hogy mit mutat az aksi hőmérsékleténél!
Pedig kapott rendesen fotózás ügyileg
De nem is foglalkozom már vele, csak törlöm az elavult értesítéseket

Mert ugye nagyon kell tesztelni azt a rohadt szoftvert. Amúgy meg ugyan ez megy Motorola Edge 50 neo topikba, a szolgáltatós telefonok szívnak a frissítésekkel
Régebben többször is előfordult, hogy vissza kellett keresni egy beszélgetést, és újra hallgatni.