Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- JBL PartyBox 1000 bemutató
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyertek a vadnyugatra!
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
üdv urak!
agyalok egy honda accord vásárlásán, 7th gen, 2004 körüli évjárat.
jártas vagyok autós dolgokban viszont honda még nem volt a kezem alatt, van valami típus betegsége?
csak dízel jöhet nálam szóban, és sedan kivitel, milyenek az itthoniak?
fogyasztása?
mennyire nyomatékos?
ebben is van már kettős tömegű lendkerék ugye?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Honda accord vetelen agyalok
2.4 benzin
2003-4 körüli évjárat
Valóban jobb az executive belőle es a type-s hanyagolando?
Városba lenne főként használva ezért benzines es mindenképp németből lenne hozva.
Vélemények?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Snoop-y #29935 üzenetére
alapvetően városi használat, de néha leugranánk barátnőmmel a szülőkhöz (140-140km)
ez úgy 2 hetente lenne esedékes, viszont dízel ezért is esik ki, nem mennénk elegetamúgy ahogy néztem, lehet 10 alatt tartani a fogyit, én pedig főleg nagyon óvatosan is tudok menni
!Overdose!:
Szia, igen tisztában vagyok vele, de azért kérdeztem, mert olvasás alapján a Type futóműve sokkal keményebb mint az EXE-é, és mivel ugye városról beszélünk, jobb ha pubább[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Snoop-y #29938 üzenetére
a belsőt mindig többre értékeltem mint a külsőt, de valakinek van tapasztalata?
mennyire szerviz igényes?
ez már láncos vagy szíjas?
kötelező karbantartáskor mit kell cserélni?
milyen olaj 5-30as jó már bele?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #29940 üzenetére
alkatrész ellátással nincs nekem se gond, tudunk nagykerből rendelni lévén hogy autó kereskedésünk van, de még nem volt hondám, sőt csak francia kocsim, viszont ez a gép bejövős
olajcserét amúgy is 10k km-nél terveztem cserélniHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #29956 üzenetére
ez a része is igaz a dolognak, viszont számomra az évenként megtett futás is legalább olyan fontos
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
a 2002től gyártott accordban a 2.0 és a 2.4 motor között a LE-t leszámítva van érdemi különbség?
ugyanaz az alapkoncepció a két motor?
vagy a másik valami teljesen más fejlesztés?
és valóban igaz amit olvastam a TC-s cikkben, hogy "kb" sosem romlik el, nyilván arányosan a többi típushoz képestHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #29974 üzenetére
akkor ha jól gondolom az accordban a K20A3 és a K24A2 van a korai modellekben?
a LE különbség miben jön akkor ki, más hengerfej vagy valami egyéb dolog, más vezérlés ?
tartósságra van érdemi különbség a kettő között?off: bocsássatok meg ha néha amatőr amit kérdezek, de világ életemben a Peugeot-al voltam közelebbi viszonyba, azokról sokat tudok de a Japán azon belül is a Honda világa számomra még 1 nagy sötétség, tudom hogy létezik 1.6VTI 160Le, mert abból annyi civic van itt, mint égen a csillag
-
whited
addikt
Sziasztok
ez a verzió mitől különleges? [link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz honda23 #29990 üzenetére
tudom rossz példa, de amit jelenleg használok (p407), tudom nem honda de majd lesz, mert accord lesz a szerelmem.
szóval most brembo-t vettem bele az unixból és jobban sokkal jobban teljesít mint a gyári szvszHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz >>>W!nman* #29994 üzenetére
esetleg kombi is szóba jöhet?
-
whited
addikt
válasz >>>W!nman* #30003 üzenetére
csak gondoltam, mert mi szoktunk hozni 1.4 b civicet is, de most csak 1 kombink van, de hátha
-
whited
addikt
válasz DeathAdder #30160 üzenetére
ez most lehet baromság lesz, de mi pontosan a gyári felni az accordra?
mert, igaz még nincs meg, de 1 OZ superturismot úgy ráraknék, hogy rossz lenne nézni
pedig most is a pözsón minden gyári, és alapvetően a gyáriság híve is vagyokHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #30162 üzenetére
bocsáss meg, 7.generáció accord-ra gondolok, executive és type-s felszereltséggel
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #30164 üzenetére
erre gondolsz? [link]
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #30166 üzenetére
és venni lehet akár 17"-ban?
-
whited
addikt
annyira birizgálja a csőrömet, hogy csak megkérdezem
Accordon, 7 gen is elég trágya a gyári fék?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest