Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
dgyuri0123 #74397 üzenetére
Nos én másképp tudom. Lehet a Toyota ilyen hibákat produkált, de az angol gyártású Civecek nem ilyenek. Valóban sok hiba van, de ezek közül egy sem hagy az út szélén, mert inkább minőségi, minőségbiztosítási gondok, amiket az angolok túl lazán vettek, de ahogy Qru is írja, a törökök viszont nem. Ilyenek pl. a kilincs könnyen törik, a kéderek leválnak, bepárásodik a plexi a fényszórók között stb. De a fészlift utániak sokkal jobban ilyen szempontból. Műszakilag az azelőttiekkel sem volt gond. Nem a saját találmányom ez, szerencsére jóban vagyok a közeli Honda kereskedés tulajával és sokat beszélgettünk erről.
lorcsi: Rajna völgy, Straßburg magassága a német oldalon. Konkrétan kb. 5km-re fekszik Straßburgtól a munkahelyem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dgyuri0123 #74397 üzenetére
Igen az angol összeszerelésűeket mindenhol szidják (nem ok nélkül). Érdekes módon a törökországi összeszerelésűeknél nincsenek ilyen gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest