Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Graphics #58872 üzenetére
Én egy Ladán tanultam, nekünk is az volt, így én mondhatni nem okoztam szenvedést az autónak, de mikor több tanuló volt összehozva egyszerre, és néztem néhányan mit művelnek szegénnyel, hát nekem fájt. Mikor intenzív gyorsításnál kihúzatta tesséklássék egyesben, majd felrakta negyedikbe, és szegény motor majd szétrázta a motorteret 600-as fordulatnál padlógázzal. És ez csak egy volt akit láttam, de még ma is hallom, ahogy a dugattyúk csapdossák a hajtórudakat, meg a hengerfalat összevissza, míg az oktató bele nem nyúlt. Meg látom manapság is kívülről, hogy mi történik, és megértem a tanulót, de tudom, hogy örülnek néha hogy tudják a saját nevüket, nem azt, hogy éppen mi történik a motorban. Sok átlagember kínozza jobban az autót, mint az a tanuló aki ráérez a dolgokra, esetleg jobban koncentrál, de én mégis azt gondolom, hogy sok, sokféle nem rutinos sofőr többszörösen terhelheti az autót.
De ez saját vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest