- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Graphics #58872 üzenetére
Én egy Ladán tanultam, nekünk is az volt, így én mondhatni nem okoztam szenvedést az autónak, de mikor több tanuló volt összehozva egyszerre, és néztem néhányan mit művelnek szegénnyel, hát nekem fájt. Mikor intenzív gyorsításnál kihúzatta tesséklássék egyesben, majd felrakta negyedikbe, és szegény motor majd szétrázta a motorteret 600-as fordulatnál padlógázzal. És ez csak egy volt akit láttam, de még ma is hallom, ahogy a dugattyúk csapdossák a hajtórudakat, meg a hengerfalat összevissza, míg az oktató bele nem nyúlt. Meg látom manapság is kívülről, hogy mi történik, és megértem a tanulót, de tudom, hogy örülnek néha hogy tudják a saját nevüket, nem azt, hogy éppen mi történik a motorban. Sok átlagember kínozza jobban az autót, mint az a tanuló aki ráérez a dolgokra, esetleg jobban koncentrál, de én mégis azt gondolom, hogy sok, sokféle nem rutinos sofőr többszörösen terhelheti az autót.
De ez saját vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Asztalos klub
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hegesztés topic
- Autós topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest