- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Pajac: Gigászkalmár
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Integra #25738 üzenetére
Tesztnek talán túlzás, de mindenképp tanulságos.
Nemrég feltettem én is egyet, ahol a topgearesek vetik össze az ep3-alSzuper, hogy ilyen objektív tudsz maradni és úgy mondasz véleményt
Én is meghajtanék egy intit most, hogy lassan fél éve már ep3-al nyomulok. A váltó valóban profi helyen van, csak aki meglátja húzza a száját, ahogyan én is tettem, de baromi kényelmes
Nem is olyan rossz ez az ep3 mint amilyennek képzeltem, mivel előtte bevallom jogtalanul szóltam meg. Bár a szívem még mindig egy dc2-ért dobogEszembe jut egyszer megnézem már mennyit forog nekem 130-nál ötödikben, illetve hatodikban. VTi-nél dettó 4500 volt a 130!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest