Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
-
Buster17
addikt
válasz
BigBlackDog #45898 üzenetére
Olyat hol lehet szerezni?
-
válasz
Buster17 #45894 üzenetére
A legtöbben a bosoko-t favorizálják (kornéllal mi utáljuk
), utána jön a Valeo majd a Bosch, nekem ez utóbbi van fent, eredetileg is ilyesmi volt rajta, ezzel néz ki normálisan, a bosoko-val olyan, mintha valami kendácsmegoldás lenne
(És nekem az zajos is volt, és csíkozott is)
-
Buster17
addikt
Ablaktörlőböl melyik márka a tuti?
-
yodamester10
őstag
Van valakinek infója,hogy mekkora méretű elöl a tárcsa egy 7gen tourer 2.2 i-ctdi exe-ben?Vagy marad a kerék levétel.
-
BlacKSouL
addikt
Céges kisbuszban is van Eco gomb. Első 500-600 km-en hagytam bekapcsolva, bejáratáshoz elég a nyugodt pedálkezelés is. Aztán mikor kikapcsoltam, kaptam vagy 40 lóerőt
És utána meg azzal szórakoztam, hogy menet közben, gyorsítás közben kinyomtam, na úgy váratlanul jön meg a lökés. De teljesen felesleges gazdaságosságról beszélni úgy, hogy melegben 7,8-at, most hidegben meg 8,4-et mutat, de ezt össz-átlagban, vagyis a mostani 8,4-ben a korábbi 7,8 is már "benne van". Azaz reálisan lehet kb. 9,5.
Így azt jelenti, hogy ilyen hidegben, ugyanolyan távolságokon (14 km) az 1.6-os biturbó dízel egy literrel többet fogyaszt, mint a korábbi 2.0-s TDI. Viszont azt hozzá kell tenni, hogy abban volt rásegítő kályhás fűtés, ebben nincs. Tehát mindent összevetve kb. hasonlóan fogyasztanak. Csak ebben megérkezéskor is még k.rvahideg van. -
Ispy
veterán
válasz
JustInTime #45890 üzenetére
Én mikor megvettem a kocsit rögtön bekapcsoltam, hogy na akkor most lefaragjuk a fogyit 2 literrel
Aztán amikor kikapcsoltam, jobb lett az átlagom
Nekem meg hiába mutogat, hogy hova kapcsoljak, mert automata.
-
JustInTime
csendes tag
G9-es 1,8 civicemben van. Hát inkább szerintem pszichikai ráhatásról beszélünk. A gázpedál sokkal érzéketlenebb lesz, azt hogy a klímával mit csinál nem tudom. Amit látsz még, hogy a sebesség mérőnél színekkel jelzi a "takarékosságot", zöldtől-sötét kékig. Ezenkívül egy kis nyíllal jelzi, hogy mikor és merre válts, hogy ne legyen olyan nagy a fogyasztás. Direkt megnéztem most az előbb, ötösben, 45 km/h-nál, 1400as fordulatnál jelezte, hogy adjam be neki a hatost... gondolhatod milyen jól húzott a kocsi
. Amúgy azt észrevettem, hogy önkéntelenül feljebb váltottam néha ha láttam a szemem sárkában, hogy sötétkék a jel.
Főleg városban járok vele, ott be szoktam kapcsolni, abszolút nem zavaró, hogy kicsit lassabb a gázreakció, így szerintem legaláb már 200Ft-ot spóroltam. Viccet félretéve még nem teszteltem mennyit fogyaszt úgy és anélkül, de szerintem nem jelentős.
Amin viszont jót nevettem. Hogy két hetes csak eco használat után kikapcsoltam és a lámpánál a megszokott gázadásnál csikorogva indultam el... nah ennyit számít a butítás.
Amúgy aki nagyon sportosan vezet városban is, az szerintem úgysem fogja használni nagyon. -
Fitijo
újonc
Sziasztok ! 2009-es CR-V-nél kezdenek a hibák jelentkezni, most bizonytalan előizzítás lépett fel, ami szerintem az izzító relé meg- vagy nem húzásából adódhat. Hibakód nincs, ötletelés annál több a szervízben.
A legújabb: külső biztosíték tábla csere, mert az tartalmaz egy borulás jelző (?!!!) relét és az okozhatja a gondotVolt-e valakinek hasonló története ? Köszönöm
-
Kobe
veterán
Hulye kerdes....nincs nalam a komyv....2006 os accordnak mekkora az ablaktorlo lapatja ?
-
rongylab
tag
Sziasztok!
Szerel még Integra2951 nickü kartárs? Ha igen, megkaphatnám az elérhetőségeit?
köszönöm.
-
Ispy
veterán
Van itt valaki, akinek van ilyen eco mód a tocsijában?
Én nem látom csak semmi értelmét, vagy valamit rosszul csinálok? Vagy egyáltalán mennyit kéne ennek fogyasztásban megtakarítani...
-
zolynet
veterán
válasz
sunny84 #45856 üzenetére
Volt, hogy már mutatott kevesebbet, már azt sem értettem.
Nagyon jó időt fogtunk ki, hibátlan 3napot síeltünk. -
zolynet
veterán
Látom gyűlt pár hsz, hamarosan visszaolvasom...
Klippitztörlön jártunk, bitang keveset fogyasztottunk, hatalmasat síeltem. (síelők topikban 1-2 kép, beszámoló)
Ennyit még nem mutatott megtehetőre a fedélzeti kompót, a jó osztrák benya: 932km (nyolcszázpárat szoktott írni)
Első 100km meglehetősen lájtosra, nem sietősre, végtelenül unalmasra sikerült: 6,8-as átlag
Szerencsére Győrtől találtam egy bömös arcot, gyorsan felugrott 1-1,2literrel az átlagfogyi. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
z123456789 #45819 üzenetére
Cool, Logout-ra vele.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
JustInTime #45851 üzenetére
A 9. gen. bejön nagyon . Az újat majd , ha látom élőben , eldöntöm . Ha lesz új még a 9. ből , és meg tudok egyezni - szerintem igen - , akkor veszek egyet . Azt hallottam én is , h kb 3000 euróval lesz több az új mint a régi . Az viszont akkor , lehet nem nekem készül ...
Hétfő este megírom mire jutottam . -
JustInTime
csendes tag
válasz
pècsimunkás #45847 üzenetére
Biztos, hogy nem lesz semmi akció sajnos. Már nem nagyon lesz készlet a régiből sehol, így aki 0km-es Civicet akar venni, annak marad a drágább új. És ugye ne felejtsük el, hogy már régóta hirdetik, harangozzák az újat.
Nehéz összehasonlítani az újat a 9essel az új motorok miatt, de "hasonló" kb. 1 millával drágább alaphangon. Amúgy meg nekem nem is jön be annyira így képen, mint a régebbi, de aztán élőben lehet más lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A karcsúság ára
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm LTE
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest