Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Céges kisbuszban is van Eco gomb. Első 500-600 km-en hagytam bekapcsolva, bejáratáshoz elég a nyugodt pedálkezelés is. Aztán mikor kikapcsoltam, kaptam vagy 40 lóerőt
És utána meg azzal szórakoztam, hogy menet közben, gyorsítás közben kinyomtam, na úgy váratlanul jön meg a lökés. De teljesen felesleges gazdaságosságról beszélni úgy, hogy melegben 7,8-at, most hidegben meg 8,4-et mutat, de ezt össz-átlagban, vagyis a mostani 8,4-ben a korábbi 7,8 is már "benne van". Azaz reálisan lehet kb. 9,5.
Így azt jelenti, hogy ilyen hidegben, ugyanolyan távolságokon (14 km) az 1.6-os biturbó dízel egy literrel többet fogyaszt, mint a korábbi 2.0-s TDI. Viszont azt hozzá kell tenni, hogy abban volt rásegítő kályhás fűtés, ebben nincs. Tehát mindent összevetve kb. hasonlóan fogyasztanak. Csak ebben megérkezéskor is még k.rvahideg van.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest