- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Integra #25772 üzenetére
Ha addig valóban nem kell költeni (miért kellene?), akkor az napi 82 Ft-ba fáj, ami lazán annyi cigi amennyit egy dohányos elpipál egy nap
Én is úgy vagyok vele, rendbe hozom, amit tudok, ha már ilyen szépen megvigyázta az előző gazdi, akkor pont én miért ne tenném ugyanezt. Így utólag veszem csak észre, hogy azért nem sajnálta tőle a gyári alkatrészeket.
Egyedül a zenemotyó böki a csőrömet, nagyon nem volt olcsó ezeket belerakni, főleg ilyen igényesen, ezért sajnálom megbontani, de fél csomagtartóm tele van, zenét meg autóban nem hallgatok, tehát csak a súlyt és helyet fogja.Viszont egy tdi-re nem szeretnék éves szinten 300+ rugót locsolni
dealényeg, hogy alig fogyaszt érted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest