Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Nem találtam másik témát ezért megkérdezném itt. Rokonomtól kaptam egy kis pénzt Karácsonyra, amelyet bankon keresztül utalt el nekem tegnap idegen bankból. Még most sem érkezett meg. Ez így Karácsony tájékán normális? Tudtommal négy órán belül meg kellett volna érkeznie.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
Nagyjából ezzel kapcsolatosan jöttem én is pont ide.
Én magam is az MKB banknál vagyok, az általad kinézett Student csomaggal kezdtem, majd jött a Karrier (kiöregedtem a Studentből), ami kb ugyanaz, mint a Student csak több pénzért...
Bátran tudom neked javasolni a csomagot, én meg voltam elégedve vele, van is egy internetes kártyám is hozzá, aminek 680 forint az éves díja és megy Paypallal. Remélem látod azt a fantasztikus újdonságot, hogy a Student csomag használatához most már minden egyes hónapban minimum 35000 forintot utalni kell a számlára...
A saját dolgom:
Mint ahogy említettem nekem Karrier csomagom volt. A napokban voltam a bankban és közölték, hogy megváltoztak a dolgok annyiból, hogy a továbbiakban csak akkor tudom továbbra is használni ezt a csomagot, ha havonta 70.000 forintot utalok rá. Mondtam, hogy ez nem megy, ezért másik csomagra kellett váltanom, ami most már 800 ft/hó számlavezetési díjjal rendelkezik (viszont ebben legalább már benne van az éves kártyadíjtól kezdve a netes bankkártyámig az SMS és netbankár szolgáltatásig bezárólag minden).
A lényeg: nekem azt mondták, hogy november hó végéig minden egyes Student és Karrierszámla csomag tulajdonost, aki nem teljesíti a kötelező havi jóváírásokat (35, illetve 70 ezer HUF) automatikusan átrakják egy másik, jóval drágább számlacsomagra. (Azt hiszem ez kártyadíjjal együtt valami 1100 forint/hó-ra jött volna ki.)
A hivatalos weboldalon viszont a következőt lehet olvasni:
Az MKB Karrier Szolgáltatáscsomagot minden magyar fiatal igényelheti 16-28 éves kor között*, 2013. július 1-jét követő igénylés esetén utalj havi minimum 70 000 Ft-ot a bankszámládra.
Én nyilván nem idén nyitottam a csomagot, a honlapon viszont azt látni, hogy ez a fizetősdi csak az idei igénylésekre vonatkozik, a régiekre visszamenőleg nem. Most akkor mi van?
Bevallom, kötve hiszem, hogy az ügyintézők átvertek, hazudtak volna nekem, már régóta tartom a kapcsolatot velük, mindenkit név szerint ismerek, ráadásul különböző napon, egymástól függetlenül két ügyintéző is emlékeztetett rá, hogy csinálni kellene valamit, mert lemondják a számlacsomagom a havi átutalás hiánya miatt.
Ha van itt MKB Student, vagy Karrier számlacsomagot használó felhasználó, akkor örömmel venném, ha leírná vajon ő is így járt-e.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A bankomban a jelenlegi választott csomagom helyett új szolgáltatáscsomagok jelentek meg, az enyém megszűnt, legalábbis nem lehet már kérni. Szerintetek rákényszeríthetnek az egyik új csomagukra, aminek ráadásul nagyobb is lesz a havi díja, mint a jelenleginek?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van itt K&H Bankos, ezen belül Chipkártyával rendelkező felhasználó? Nem tudom feltelepíteni a kártyaolvasó driverét.
Automatikusan egy 2013-as verziót telepít fel, ez nem kompatibilis a bank által használt chipkártyával, ezért ezt kellene 2010-es verzióra módosítani. Ez itt van részletezve.
Igen ám, de a fenti útmutató kb abból áll, hogy töltsd le a bank oldaláról a drivert, amely egy sima exe, amely kicsomagolja egy mappába a driver fájlait. A leírás szerint ezután már csak azt kell nézni, hogy módosult-e a driver. Most tényleg ennyire hülyének nézik az embert????
Próbáltam manuálisan eltávolítani az eszközt, majd megetetni vele azt a rohadt drivert, de nem megy, azt írja, hogy nem talált kompatibilis drivereket a letöltött mappában.
Windows 7 x64-em van.
Kérlek segítsetek, a fene esz meg, mert utalni kellene...
-
KubanitoS
veterán
Hello
MKB-s ügyfél van errefelé? Mióta lett kötelező az androidos MKB szoftver a netbankár belépéshez?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
OTP bank.
Saját vállalati bankszámláról a saját lakossági banszámlára vajon mennyibe kerül az utalás? Illetve hogy lehetne megoldani, havi szinten X összeg átmozgatása a lehető legkevesebbe kerüljön?
Még egy dolog: vásárlás után szoktam kapni sms-eket az adott vásárlásról. Ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Mostanság azonban sokat kell használnom a bankkártyámat fizetésre és elég sok SMS-t is kapok, amelynek elvileg darabszámra mennek. mármint költség tekintetében. Ezt vajon ki lehetne váltani valamilyen internetes szolgáltatással, vagy valami? Tehát hogy kapjam az értesítéseket a vásárlásokról, csak ne vonogassa folyamatosan az SMS díjakat.
-
KubanitoS
veterán
Egy sima publikus számla: Start számlacsomag.
szerk: ahogy rákerestem egyből be is löktem a linket, de lehet meg is találtam a kérdésemre a választ:
Bankon belüli elektronikus utalás jutaléka (2 éves számlavezetési múltig): 0 ft.
Elvileg ez azt jelentheti, hogy ingyen tudok erről a saját, szintén OTP-s lakossági számlára utalni?
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Otp bank. Szükségem lenne pár elektronikus számlakivonatra, márciustól napjainkig. Erre van lehetőség vajon? Papír alapon nem jön semmi, az OTPdirektbe pedig akármit írok a számlakivonat kibocsátásának napjára nem ad ki semmit.
Mit tudnék tenni?
-
KubanitoS
veterán
válasz KubanitoS #8819 üzenetére
Sikerült a dolog. Ha valakit esetleg érdekelne a megoldás: mindössze annyi volt a baj, hogy valamelyik bővítmény bekavarhatott. Inkognító módban sikerült letöltenem a kiállított kivonatokat.
Mondjuk arra továbbra sincs mentsége az OTP-nek, hogy nem képes listázni a kiállított számlakivonatokat, hanem nekem kellett dátum szerint sacc/kb kisakkozni vajon melyik pontos napon történt a kiállítás, minden egyéb esetben csak hibát kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- SONY LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest