Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
E-bayen vásároltam egy német eladótól, utólag derült ki, hogy nincs paypal számlája így csak banki átutalás lehetséges.
Elküldte a nevét és a IBAN valamint SWIFT-BIC számait.
Viszont a k&h ebank még kéri az alábbiakat:
Kedvezményezett bankjának számlakapcsolata (SWIFT)
Kedvezményezett bankjának számlakapcsolataEz a kettő mi lenne, ide mit kell írni? A SWIFT miben más mint a SWIFT/BIC.
(Van külön sor a SWIFT/BIC-nek is szóval nem ugyanaz)Kérlek segítsetek mert legkésőbb holnap fizetnem kell a termékért!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
válasz Hintalow #2612 üzenetére
Köszi az infót!
Én SHA-t választottam ki. Így mindketten álljuk a saját bankunk költségeit.
Még két lehetőség volt, mindkettő arra, hogy meik fél állja a költséget.
(Megbízó v. kedvezményezett)Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
K&H-nál van virtuális bankkártya vagy webkártya, vagy valami hasonló?
Nem igazán találok semmit, csak más bankoknál.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Ha a kis megtakarításom inkább otthon tartogat ám mint a bank használja mi a legjobb módja, hogy kivegyem a pénzem? Sima folyószámla amire a fizikát kapom.
Hogy bukik a legkevesebbet? Ha egybe veszem ki, ha automatázok stb...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Azt jól tudom, hogyha én a mai napon vásárolok ebayen mondjuk 5eFt értékben, azt levonják most, de csak hó végén lesz elszámolható, és ha addig változik az árfolyam akkor jó végén kompenzálni fogják?
-
Czimby
addikt
Csoportos beszedést szeretnék beállítani(K&H)
Az "Érvényesség kezdete" dátumválasztóban a hóforduló dátomot adom meg?
Tehát minden hónapban azon a napon történik a beszedés.Vagy itt csak azt adom meg, hogy mikortól lesz engedélyezve a csoportos beszedés.
Az utóbbi esetben maga a beszedés napja az automatikusan válsztódik ki?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz UberMutant #9668 üzenetére
Azt honnan tudja egyébként a szolgáltató, hogy én beállítottam csoportos beszedést?
Egyébként bankon belül, a hitelkártyát akarom így rendezni minden hónapban, nehogy elfelejtődjön.
-
Czimby
addikt
válasz UberMutant #9670 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Czimby
addikt
Szeretnék befizetni a számlámra (K&H lakossági).
Ennek mi a leg költséghatékonyabb módja?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Az érdekes, mert nálam évek óta van push értesítés. K&H App-nak
Pl ha online vásárolok valamit és engedélyezni kell.
Pittyen a telo, értesítések közt ott van hogy engedélyezzem,
rányomok bejön az alkalmazás és mehet az ujjlenyomat.
Vagy nem ez lenne amire gondolsz?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- NBA és kosárlabda topic
- OTP Bank topic
- Politika
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest