Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Megnéztem, lefoglalod a szobát és ki is kell fizetned. Aztán gondolom ha lemondod akkor visszautalják.
Nem tudom, nem szoktam szállodába menni de lefoglalom ok, hogy legyen szobám arra a napra és akkor fizetek ha odamegyek.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
KTU
addikt
Van rá megoldás.
Revolut premium account.
Ingyen jár 1x használatos virtual kártya.
Jegelni is tudod alkalmazásból, bármikor.
Jegelve megadhatod.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Nem vittem végig a foglalást, de úgy néz ki csak a saját oldaluk.
Én biztos nem adnám meg a kártyám adatait.A foglalás előtt 3 napig lehet lemondani ingyen!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Meg ne add!!!!!
"lejárati dátum, illetve a biztonsági kód"
CVC, CVV vagy CVC2,
minek nekik???
Ha ezeket megadod, vásárolhatnak a kártyáddal online!
A limit vagy amennyi pénz rendelkezésre áll a kártyához kapcsolódó számlán.Melyik cég ez?
Milyen felületen?
Bank?
vagy csak úgy küld át?
Ha biztos banki felület, akkor talán.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
cocka
veterán
Válaszd azt, hogy számlakonverziós deviza árfolyam az árfolyamok résznél. Természetesen az eladás oszlop a mérvadó. Szóval összeg pl. USD-ben szorozva a fent említett értékkel és megkapod, hogy mennyit fognak jó eséllyel levonni. Az árfolyamváltozás miatt ezen összegen felül max. 100 Ft-tal többet célszerű elkülöníteni, mivel olyan jelentősen úgy sem változik az árfolyam egyik napról a másikra. Jól behatárolható az ár az előző napi eladási árfolyamot alapul véve. Ha viszont kevésnek bizonyulna a 100 Ft többlet, akkor (egyéb fedezet híján) max. mínuszba megy a számlád, amit utólag rendezel.
-
lesaux
veterán
Honnan rendelsz, ha nem titok?
Általában meg kell adni a kártyabirtokos nevét, ahogy a kártyán szerepel, a kártyaszámot, egy ellenőrző kódot a hátoldalról meg egy lejárati időt.
Ha dollárban vagy euróban van megadva az összeg, azzal nem kell foglalkozni. Megterhelik a számládat x dollárra/euróra, a bankod meg majd konvertál. -
lesaux
veterán
-
cocka
veterán
Nagyon egyszerű.
A logon mi a felirat? Mastercard Electronic vagy Mastercard? Mellesleg a Mastercard Electronic jellemzően hitelkártyákon szokott lenni. Azonkívül ha jól látom az Erste bank nem bocsát ki Mastercard Electronicot.
Ha csak simán Mastercard és nem dombornyomott, akkor az használható netes fizetésre.
Nekem is ilyen van, csak CIB-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest