Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
valuta: keszpenz
deviza: szamlapenz
tehat ha nem kp-ban veszed fel, akkor devizaarfolyam, mas kerdes hogy sok bank abbol is tart tobbfelet (pl. kartyaelszamolasi nem biztos hogy ugyanaz mint a szamlak kozotti valtase), azt azert illene ugyintezonek tudnia hogy melyiket alkalmazza a kartyasra a bank (sokszor fantazianeven mint dev.I, dev.II. arfolyam hivatkoznak ra), de szerintem a kartyas kondiciolistaban kene ilyen sor legyen kartyas vasarlas devizaban, annak koltsegeinel meg kell jelenjen hogy melyik arfolyamon
[amivel me'g mindig nem vagy kisegitve egeszen, eloszor is a kartyas elszamolas napokkal kesobb, a penzlekeresnel fog megtortenni az aznapi arfolyamon, nem pedig az azonnali, hasznalat utan kuldott foglalasin; masreszt a banki tajekoztato sms-ek jellemzoen a mastercard arfolyamaval (kozepen) forintositva kuldik el az igenyt - szoval a vegleges terhelessel koszonoviszonyban sincs, mert ott a marzs, meg ott van hogy mennyit mozdul el a kovetkezo napokban]
mondjuk kh-t pont nem tudom, de altalaban a bankok spec. csomagdijas devizavaltason felul eleg szep marzsot raknak ra, azt nem tudom hogy a kartyas vasarlasra is van-e a dev.valtas miatti 0.45% allami sarc is, kis osszegeknel mindegy de nagy eseten erdemes megnezni az alternativ (fintech) szolgaltatokatszerk. kezdokent mire figyelj: nem aruljak el, de te vagy a naptari honap szerinti vagy a 21-atol 20-aig "honapfordulos" csapatban vagy, es az egyes dijelengedesek igy meglepoen ervenyesulnek (vagy nem ervenyesulnek), ha a masikban gondolkodva probalod teljesiteni... most kaptam valaszt hogy ezt egy generalt szamlalevelben jeleztek, de ki olvas online szamlalevelet arrol a forgalomrol, amit egyebkent online ott tart a kezeben?
mind1, meglepo modon visszateritik allitolag, nem mintha ettol nem akarnam bezarni amint kijon a lekotesem...
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest