Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
confuser #38368 üzenetére
Minket is hívogatnak 1 hete, és én pénteken beszéltem velük, és továbbképzést kellett nekik tartani, hogy semmit nem tudnak jól.
Többszöri kérdésemre sem tudta megmondani, hogy hol vannak leírva azok a feltételek amire hivatkozik. Ráadásul a 100 ezres utalás decemberben meg lett csinálva, és azt is felsorolta, hogy bejövő utalást is kell teljesíteni, mert írva van a feltételek között.
Viszont akik BF akcióban nyitották az Extra csomagot, azoknak semmilyen olyan feltételek nem voltak, és nincsenek is leírva sehol sem, akik nem jóljáró csomagban kötötték, ráadásul online.
Még arra sem vették a fáradságot, hogy megnézzék, hogy hol lett kötve a szerződés, azt hitte bankfiókban lett, mondom videóhívásban, és mivel az online felület, ezért ott NINCS csomagbeállítási, és kártyakibocsátási díj.Tehát sehol nincs olyan feltétel, hogy kötelező másodlagos azonosító beállítása, és a kártya aktiválása, és 1 db ATM tranzakció, kp. kivét, vagy POS vásárlás.
A kártyát még mi sem aktiváltuk, de fogjuk majd pár nap múlva, de vásárolni, és kp. kivétet nem fogunk, és másodlagos azonosítót sem beállítani.
Ha ennek ellenére nem írják jóvá a BF akciós összeget, vagy terhelnek csomagbeállítási díjjal, akkor meg irány az MNB.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest